Інформація по темі "" | Публікації по тегу
13.04.17
4015 4
Друкувати
Обране

Рада переклала на плечі місцевих бюджетів утримання спортивних шкіл та центрів олімпійської підготовки

Верховна Рада ухвалила закон «Про внесення змін до статті 90 Бюджетного кодексу України (щодо фінансування сфери фізичної культури і спорту, реєстраційний номер 2223а).

Законом включено до переліку видатків на фінансування фізичної культуриста спорту, які здійснюються з бюджету Автономної Республіки Крим та обласних бюджетів, видатки на фінансування - шкіл вищої спортивної майстерності, центрів олімпійської підготовки, фізичного здоров’я населення, штатних спортивних команд резервного спорту; підготовку збірних команд регіону до участі у спортивних змаганнях державного рівня; спортивних споруд республіканського Автономної Республіки Крим та обласного значення.

УНІАН

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
4
Павло
13.04.2017
Прощавай спорт!
Світлана
13.04.2017
Я думаю тепер він значно подорожчає, і за ті гроші намагатимуться ті, хто всім серцем ще боліє за наш спорт, відбудувати залишки минулого. Ой, пЄчаль пЄчальная(((
Катерина
13.04.2017
Не знаю (понимаю) что они решили, но все "видатки на фінансування - шкіл вищої спортивної майстерності, центрів олімпійської підготовки, фізичного здоров’я населення, штатних спортивних команд резервного спорту; підготовку збірних команд регіону до участі у спортивних змаганнях державного рівня" и так совершались с местных бюджетов...????
Наталия Катерина
13.04.2017
Вы просто не знаете что некоторые школы и цоп финансируются из гос бюджета
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі