Інформація по темі "" | Публікації по тегу
16.05.16
108033 55
Друкувати
Обране

Нацдержслужба затвердила нові тестові питання на перевірку знань державних службовців

Нацдержслужба затвердила нові тестові питання з метою перевірки законодавчих знань у державних службовців.

Національне агентство України з питань державної служби видало наказ від 06.05.2016 № 97/1328/5 (далі — Наказ № 97), в якому затверджено Перелік тестових питань на перевірку знання:

  • Конституції України;
  • Закону України «Про державну службу» 
  • Закону України «Про запобігання корупції» 
  • спеціального законодавства (законів України «Про Кабінет Міністрів України», «Про центральні органи виконавчої влади», «Про адміністративні послуги», «Про місцеві державні адміністрації» , «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні»  Бюджетного кодексу України та Податкового кодексу України).

Порядок проведення конкурсу на державну службу, який затверджено урядовою постановою  від 25.03.2016 № 246 (далі — Постанова № 246), визначає, що одне завдання має включати 40 тестових питань. Вони  обиратимуться для кожного учасника тестування автоматично із загального переліку питань куди входитиме не менше 100 питань на знання (для кожного із зазначених видів законодавства). Тому Нацдержслужба України розробила по 100 тестових питань для перевірки знань із кожного напрямку.

ПЕРЕЛІК ТЕСТОВИХ ПИТАНЬ

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
55
123
16.05.2016
Навіщо "маленькому" державному службовцю 40 питаннь на перевірку знання спеціального законодавства (законів України «Про Кабінет Міністрів України», «Про центральні органи виконавчої влади», «Про адміністративні послуги», «Про місцеві державні адміністрації», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні», Бюджетного кодексу України та Податкового кодексу України)??? там такий жах.... а свої спеціальні "робочі" питання вивчемо на робочому місці.... якщо доживемо мабуть...
Леличка
30.10.2016
А что толку доносить до ведома, что конкурс проходил с нарушениями, так было понятно все. когда подавала заявление. Не в отрытую, но намеком было сказана: Зачем ты пришла, человек уже есть, а конкурс формальность. Вот просто, интересно, а те кто работает госслужащим проходили тестирование, новое тестирование. Потому что когда я села компьютер, по очереди дамочки с комиссии подбегали к компьютеру, чтобы посмотреть какие вопросы. И так же звучала фраза от одной из комиссии: "Мне было интересно что за вопросы и как это все происходит, но чтобы посмотреть надо зарегистрироваться на принятие участия в конкурсе, а так нельзя. Поэтому будем у этой смотреть какие вопросы(".
ЛБС
30.10.2016
Досить лохотроном займатись. Ви продаєте свої питання за 200 грн. Зробили посібник у якому не все чітко і вірно.
Макс
29.10.2016
Не покупайте ответы. Все ответы от фанаря. Человек на дурачках заработать решил.
Аня
28.10.2016
Верни деньги, урод!!! Ответы неверные!!
Тетяна 123
17.05.2016
А навіщо діти в школі вивчають більше 1000 понять з фізики, хімії та інших предметів, якщо вони їм у майбутньому не знадобляться?! Державний службовець має бути не просто офісною крисою, яка тупо виконує свої завдання, щоб отримати свій шматок сиру, а дійсно відповідати високому званню державного службовця, своїй посаді, служити своєму народу, розуміти усю систему, і бути компетентним у багатьох питаннях, що стосуються Держави.
root Тетяна
08.11.2016
Варианты ответов самому необходимо вписывать или выбирать из предложенных вариантов?
Алла root
14.02.2017
Вибирати з предложених
Яяяяя Тетяна
30.05.2016
Ого, скільки пафосу... Звідки б це??? А як що серйозно, то Ви звичайнови праві: Державний службрвець має бути єрудованим і рівень йогоь знань має бути високим як в питаннях, які стусуються виконання його бузпосередніх обов’язків так і загальних знань. Але, перш за все, має бути мотивація: людина має розуміти що від нього вимагають певні речі а він в разі відповідності високим критеріям, отримує якісь блага (а що може бути кращим мативатором ніж високий рівень матеріального забезпечення). Тут мова як раз і йде про дууууже високі вимоги при дуууже низкому рівні заробітної плати. І, судячи з усього, новий Закон мало що змінить (з точки зору невідповідності).
Ольга Тетяна
20.05.2016
Я гадаю, що людині яка прийде за призначенням субсидії чи пенсії одинаково чи знаєте Ви спеціальні закони.Їй головне, щоб ви могли вірно призначити допомогу чи пенсію , а не потім вертати переплатить які винекли не по її вині.
Андрій Тетяна
17.05.2016
Правильні слова, але не при зарплаті 2 тис. грн.
Ольга
20.05.2016
Я не знаю хто тепер захоче приймати участь в конкурсі.Адже усім відомо, що туда прийде чиєсь протеже, а ти потратиш тільки купу часу на вивчення законів і тебе не візьмуть.
ННННН Ольга
26.10.2016
Так, повністю з Вами згідна. Я клято сиділа вчила ці закони, дала правильних 39 відповідей із 40-а, а не пройшла співбесіду, де задавали питання не про майбутню роботу, а випитували все про колишню і лише з цього визначили, що я їм не підходжу. Невже людина може мати 2 вищі освіти, чесно вивчити 10 законів і не вивчити потім однієї інструкції по роботі? Кого хочуть-того і беруть, а тестування - це для галочки. Хоча можна було б відразу здогадатися, коли всіх конкурсантів розвели по різних кімнатах, мотивуючи це тим, що у них недостатньо комп`ютерної техніки. І це люди, які перевіряють твої знання по законах, перед тестуванням (по закону) навіть не перевірили твоїх документів? Правильно всі кажуть - в нашій країни порядку ще довго не буде.
Тетяна
26.05.2016
Тестування на сайті нацдержслужби проходитимуть всі категорії держслужбовців? А,Б,В
Фирі
16.09.2016
xxxxx
Адміністрація сайту Фирі
16.09.2016
Шановний Фирі! Ваші оголошення будуть знову видалені. Це Вам не базар! У разі ігнорування Вами попередження, будемо вимушені звернутися до органів МВС. Також, якщо буде встановлено, що Ви є державним службовцем - будете відповідати по Закону України "Про запобігання корупції".
Адміністрація сайту
17.09.2016
Шановні користувачі сайту! У зв'язку з моніторингом стану законності та запобіганню нерівних умов доступу громадян до державної служби, Національне агенство з питань державної служби України попереджає про незаконність вчинюваних Вами дій і просить негайно видалити відповідні оголошення із всіх іентернет-ресурсів. А також наголошуємо на те, що у разі відсутності реакції на цей лист, всю зібрану нами інформацію буде передано компетентним органам для притягнення до юридичної відповідальності. Просимо звернути увагу на те, що скарга на Ваші оголошення вже направлена адміністрації усіх інтернет-ресурсів. З повагою Національне агенство з питань державної служби України
волинь
19.09.2016
1хвилина на завдання-мало! Враховуючи,що потрібно вибрати з 4х відповідей 1 правильну... Питання ставляться зовсім не так,як в тестах затверджених,ще й з "заковирками".. А взагалі то -ЧЕСНО !!! Здав-нездав відразу комп’ютер видає. Так що вчіть законодавсво!
Богдан
29.09.2016
А скільки питань дається на тестувані?
олена Богдан
30.09.2016
З 400 питань випадає 40. Тобто дається 40 хв на 40 питань
Людмила Олексіївна
25.10.2016
Шановні відвідувачі даного сайту і інших сайтів, не ведіться на пропозиції в яких пропонують варіанти відповідей. Ніхто Вам такої інформації не продасть, це лиш безсовісні шахраї хочуть заробити на довірливих громадянах. Таких варіантів відповідей немає навіть у голови та членів комісії держустанови.
семен Людмила Олексіївна
26.10.2016
>> Таких варіантів відповідей немає навіть у голови та членів комісії держустанови. Якщо немає, - значить ще не купили ))) Як можна називати людей "безсовісні шахраї" тільки на основі своїх припущень?!!! Існує багато варіантів витоку інформації. Якби за Вашими словами "безсовісні шахраї" самі зуміли придумати грамотні варіанти відповідей, то вони б таких заробітків не шукали.
Наталія Сергіївна
27.10.2016
На тести дається 40 хв. Необхідно дати відповідь на 40 тестів із 401, що автоматично вибираються. На сторінці Нацдержслужби можна знайти інструкцію щодо тестування. Там же і заходять на тести. Вам видадуть логін і пароль, Ви його вводите, даєте команду "скласти тест" з цієї миті починається відлік часу. 40 хв. на 40 тестів вистачає. Якщо Ви готуєтеся то на багато питань Ви дасте відповіді в секунди. Якщо відповіді не знаєте, можна спокійно переходити до іншого питання. Там є кнопочка "перейти до питань", де висвічується таблиця з Вашими питаннями, позначками на які Ви дали відповіді, а на які ні і кнопочка для переходу на питання. Тобто можна пройти всі тести і ще собі подумати. На табло буде видно час . Якщо час вичерпається - програма автоматично припиняється. У кінці тестування є кнопка "завершити тестування", якщо її натиснути - тестування припиняється і видається кількість правильних відповідей і бали. Прохідний - 24 правильні відповіді. До 31 - набираєте 1 бал, після 31 правильної відповіді - 2 бали. Всі бали у кінці конкурсу підсумовуються.
Лариса Наталія Сергіївна
08.12.2016
Підкажіть, як саме можно пройти пробний тест? На сайті нічого подібного не знайшла. Буду дуже вдячна!! Конче потрібно;-)
Лариса Лариса
12.12.2016
Пробного тестування немає - і бути не може. Не шукайте.
Алла Лариса
08.12.2016
Пробний тест не можливо пройти
Національне агенство
28.10.2016
Шановні користувачі сайту! У зв'язку з моніторингом стану законності та запобіганню нерівних умов доступу громадян до державної служби, Національне агенство з питань державної служби України попереджає про незаконність вчинюваних Вами дій і просить негайно видалити відповідні оголошення із всіх іентернет-ресурсів. А також наголошуємо на те, що у разі відсутності реакції на цей лист, всю зібрану нами інформацію буде передано компетентним органам для притягнення до юридичної відповідальності. Просимо звернути увагу на те, що скарга на Ваші оголошення вже направлена адміністрації усіх інтернет-ресурсів. З повагою Національне агенство з питань державної служби України.
анонім
28.10.2016
Шановні модератори даного сайту, велике прохання видалити усі коментарі в яких зазначається інформація до продажу відповідей на тестові питання.
Леличка
30.10.2016
По своему опыту могу сказать, что госслужащим, без знакомств не устроишься. Недавно проходила тестирование, дамочки в комиссии во время тестирования устроили такой балаган, что невозможно было даже вникнуть в суть вопроса. Но все же я набрала 52,5 баллов, при этом мне сказали: Ты не прошла конкурс!
.... Леличка
30.10.2016
А як це ви 52, 5 балів набрали. Оце брехуля
Леличка ....
30.10.2016
Мне так сказала дамочка с комиссии!
держслужба
30.10.2016
Бруд і базар. Противно цю фігню читати. Адбазар.що за базар-вокзал у вас на сайті.
Читач сайта
30.10.2016
Пафосно, смішно, базар розвели. На що дивляться адміни сайтів
Адмін
01.11.2016
Темі більше півроку, але кожень день якийсь торгаш пише з пропозиціями продати відповіді! Тому якщо бачите таку пропозицію, виділіть її і натисніть КНТРЛ+Ентер, я не можу весь день дивитись на цю тему! Дякую за розуміння! Звертаюсь до всіх торгашів, ваші повідомлення все одно будуть видалені, тому не потрібно їх сюди писати, ваш айпі ми із задоволенням передамо відповідним службам!
Настя
25.11.2016
Я тоже сталкнулась с тем, что все в этой стране куплено, берут только своих. На тестировании набрала больше всех балов, комиссия долго мучала терминами, но в итоге взяли другого человека. Все это пафос для отвода глаз, как у нас в стране стало все честно!
Правда Настя
15.05.2017
Саме така історія з моєю донькою.Взяли на роботу іншу не за результатами тестів, а СВОЮ. Навіть не подивілися, що у іншої не та спеціалізація!
оксана
29.11.2016
Хочу подивитися правільні відповіді після тестуканя Де це можно зробити?
Руслан
30.11.2016
а ситуативні питання в когось є. в рибоохорону?
Алекс
19.12.2016
Будь обачні купуючи відповіді. Є шахраї. Ніколи не звертайтесь за адресою - gudsweb@gmail.com. просить поповнити рахунок карткою на 100 грн. Кіберполіція повідомлена. Поширюйте інформацію. Може у когосьє дані про цю особу пишітьна кіберполіцію
Андрій
20.12.2016
Мене також цей шахрай фирі лоханув. Такод близько місяця назад кинув 50 грн. У відповідь отримав дякую лох
вова
23.12.2016
Я дал правильных 39 ответов с сороковых, но не прошол собеседование, где задавали вопрос не о будущей работе, а выпытывали все о былом и только с этого определили, что я им не подхожу. Неужели человек может иметь 2 высших образования, честно изучить 10 законов и не изучить затем одной инструкции по работе? Кого хотят-того и берут, а тестирование - это для галочки. Хотя можно было бы сразу догадаться, когда всех конкурсантов развели по разным комнатам, мотивируя это тем, что у них недостаточно компьютерной техники. И это люди, которые проверяют твои знания по законам, перед тестированием (по закону) даже не проверили твоих документов? Правильно все говорят - в нашей стране порядка еще долго не будет.
дописувач
23.12.2016
Вова добре, що Ви зрозуміли, що перші розводила це працівники комісії які Вас перевіряють. Перше це кого треба перевірити на якість знання це - їх. Тому, що вони сидять в комісії або за бабки, або "насосали". Маючи три виші добре, що в мене хватило розуму зрозуміти, що перший "розводяга" це - держава, в лиці її "тупорилих" працівників комісій і по ланцюжку далі і даді, далі аж до верхушки, в особі "цукерок".
віка дописувач
15.03.2017
Я теж проходила ці тести вірних відповідей набрала більше всіх 37.Співбесіду думаю, що теж пройшла добре.Та результату співбесіди ніхто не оголошував комісія радилася аж два дні.А результат ми отримаємо через 5 днів листом.І що, лист ще не дійшов та на сайті вже є інформація, що переможцем став кандидат який по рейтингу тесту зайняв 4 місце він навіть за тести не набрав 2 бали. Іде тут справедливість, навіщо зубрити 400 питань ,як що все вирішується через хабарі. Не потрібно робити з конкурса цирк, а з кандидатів клоунів .Навіщо тести, а потім ще співбесіда все зрозуміло що державна служба це для кума брата свата, а прості смертні нехай сидять дома і не рипаються.Тож хто бажає йти на посаду держ службовця нехай добре пошукає собі круту групу підтримки, бо інакше шкода часу ,нервів .В нашій державі корупція є буде і її ніколи не викоренять.Підсвідомість моя розуміє, що вже нічого не зміниш, а душа сильно болить.Бо крок до перемоги був дуже близько,а саме основне що наданий час я не маю роботи навідмінно від переможця який мав постійну роботу.
шеф
25.12.2016
Я як керівник приватної фірми ніколи б не взяв на роботу людину лише за знання. Бо, потрібно, також враховувати всі людські якості особи. А тести може добре здати навіть психічно хворий. Ось, наприклад, в конкурсах патрульних, були всякі закордонні психологічні тести.
алла
27.12.2016
Державний службрвець має бути єрудованим і рівень йогоь знань має бути високим як в питаннях, які стусуються виконання його бузпосередніх обов’язків так і загальних знань. Але, перш за все, має бути мотивація: людина має розуміти що від нього вимагають певні речі а він в разі відповідності високим критеріям, отримує якісь блага (а що може бути кращим мативатором ніж високий рівень матеріального забезпечення). Тут мова як раз і йде про дууууже високі вимоги при дуууже низкому рівні заробітної плати. І, судячи з усього, новий Закон мало що змінить (з точки зору невідповідності).
вадим
05.01.2017
Готуюсь до тестування на посаду начальника відділу у районі, ніхто не подає документів, конкурс оголошено вдруге, бажаючих 0 і не говоріть про те, що хтось когось не бажає брати, тому, що тест є підставою та спец. перевірка. Одним словом бажаючих мало, а відповідальності багато!
Ирина
30.01.2017
В условия конкурса указаны знания законов по будущей работе, но не входящие в тестовые законы - эти знания проверяются при собеседовании?
саша
18.02.2017
Шановні.. не потрібно бути всезнайкою.. у кожного держслужбовця свій вузький профіль вимог.. і це приходить з практикою а не з зубрінням тупого законодавства!! прочитаючи загальні положення любого закону, можна з глузду зійти, це нормально? поставили таку не досягну планку, конкур і тести і допобачення диплом
саша
18.02.2017
і де гарант того? що після 8 інфарктів і 5 інсультів людина пройде ті тести.. но її звільнять через місяць за малий проступок в процесі роботи бо вона не вті двері документ принесе!! хтось там в коментах щось ніс про ерудованість і багатогранність держслужбовця.. друже опустись на землю. і в такі моменти хочеться підтримувати ідею Махно, анархію!!
Олик
12.03.2017
Де знайти тести з правильними відповідями?
Держслужба ФОРУМ Олик
24.03.2017
Звертайтесь до спільноти Держслужба ФОРУМ. Аналогічна назва - сторінка у Facebook
Василь
18.03.2017
Багато хто пише, що пройшов тестування, а запороли на питаннях про попередню роботу. Так зараз в галузеві напрями лізе стілки г...на, що завчивши питання тестів, не може внятно розповісти ні про попередню, ні про майбутню роботу. Особливо коли "кухарка лізе керувати країною". 2. НЕ з метою реклами. Але певні люди,які пропонують відповіді, після оплати їх дійсно висилають (вірні вони чи ні це питання інше). Сам факт
Ірина
21.03.2017
Я сама особисто приймала участь двічі в таких конкурсах "ДУРНЯ" , перший раз не добрала 3 бали, а другий 15 так як я вже знала, що це таке і дуже нервувала,, хоча відповіді на питання шукала сама та вчила ночами, такі конкурси потрібно проводити не тим хто йде на посаду, а хто вже її займає, особливо це стосується "ВЕРХІВ". Дякую!
О.Дмитренко
29.04.2017
сьогодні держ службовці Чернігівщини губернатор Куліч найбагача людина в області найбільші корупціонери мер Чернігова Атрошенко імператор відмиває кошти через власні підприємства по будівництву ліси довирубують уКозельці агролісгосп зрубав 2.5 га.у Остерському держлісгоспі на 3.5 млн.штрафу чому ви дивуєтесь якимось питанням перевертні на людській крові Україну загубили
Олена
04.05.2017
Мне тоже сказали, что есть кандидатура и попросили забрать свои документы
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі