Інформація по темі "" | Публікації по тегу
24.06.19
4115 5
Друкувати
Обране

Вітаємо із Днем Держслужбовця!

Державна служба – це запорука забезпечення стабільності, надійного та ефективного функціонування конституційного устрою нашої країни.

Бо саме від кожного представника цієї сфери, від кожного з державних службовців, залежить порядок, добробут та успішність держави в цілому. А тому на таких посадах залишаються працювати лише відповідальні, компетентні и професіональні спеціалісти, віддані своїй справі. І саме таких робітників ми привітати із професійним святом. І побажати, щоб ваші дії, рішення та задуми завжди були мудрими, далекоглядними та вірними.

Нехай ваша щоденна праця викликає лише повагу та подяку громадян. Бажаємо вам міцного здоров’я, натхнення в роботі, безмежної енергії для справ, добробуту та порядку на роботі та в родинах, а також миру та статків.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
5
josh_ua
24.06.2019
А тому на таких посадах залишаються працювати лише відповідальні, компетентні и професіональні спеціалісти, віддані своїй справі.__transparent_pxl.png
Оксана
24.06.2019
краще всіх привітав пан Гройсман ... transparent_pxl.png
надежда
24.06.2019
подарок всем - сокращение на 50 %transparent_pxl.pngА поздравление вовремяtransparent_pxl.png
Петро мальдівський
24.06.2019
Це Гройсмаан потрібно вітати з успішним продовженням розвалу інституту держслужби в Україні.
Надія
25.06.2019
Анонсують скоротити адміністрації, а скорочувати починають з управлінь соцзахисту, де щодня проходить сотня людей, а адміністрація тільки звіти підшиває, які за них зробили ж ті УСЗНи. Щоб було всим зрозуміло про державну службу.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі