Інформація по темі "" | Публікації по тегу
11.03.15
2543 0
Друкувати
Обране

Змінено норми часу та матеріально-технічних ресурсів для утримання будинків і прибудинкових територій

Мінрегіон вніс зміни до Норм часу та матеріально-технічних ресурсів, норм обслуговування для робітників при утриманні будинків, споруд і прибудинкових територій.

Змінами уточнено, що вказані Норми поширюються на суб'єктів господарювання, які є виконавцями послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, органи місцевого самоврядування та органи виконавчої влади.

В новій редакції викладено:

— додаток 1 «Рекомендований перелік і періодичність виконання робіт з утримання прибудинкової території»;

— додаток 3 «Періодичність надання послуг з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем водопостачання, водовідведення, централізованого опалення»;

— додаток 4 «Приблизний перелік інвентарю і засобів прибирання, які видаються двірнику».

Оновлені додатки відтепер стали «приблизними та рекомендованими», що в свою чергу передбачає не надто суворе їх дотримання. Так, сам Мінрегіон зазначає, що  Рекомендований перелік і періодичність надання послуг з утримання прибудинкових територій та з прибирання у житлових будинках, гуртожитках та службових приміщеннях (додатки 1 та 2) може бути змінено залежно від місцевих природно-кліматичних умов органами місцевого самоврядування.

Зміни внесені наказом Мінрегіонбуду від 06.02.2015 р. № 16, який набирає чинності з дня офіційного опублікування. На день підготування замітки документ офіційно не опубліковано

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі