Інформація по темі "" | Публікації по тегу
18.06.15
1932 0
Друкувати
Обране

Павло Розенко: Індексація буде проведена негайно, як тільки економіка країни дасть необхідний ресурс

Міністр соціальної політики України Павло Розенко запевнив, що індексація заробітних плат і пенсій буде проведена, як тільки економіка країни дасть необхідний для цього ресурс.

„Як тільки у нас з’явиться додатковий ресурс, який можна буде використати на підвищення соціальних стандартів, Уряд негайно звернеться до ВР щодо прийняття відповідного рішення”, - сказав Міністр в ефірі 5 каналу.

„На сьогодні у нас є два пріоритети – посилення обороноздатності країни і підвищення зарплат і пенсій. Тому всі додаткові ресурси будуть спрямовуватися на ці напрямки”, - наголосив він.

Коментуючи можливий розмір індексації, Павло Розенко зауважив: „Мені, як Міністру соціальної політики, хотілося б проіндексувати зарплати і пенсії на розмір інфляції, яка складає близько 40%. Але, на жаль, економіка не дає сьогодні достатнього ресурсу для цього”.

Водночас він підкреслив, що Уряд гарантує, що з 1 грудня буде підвищений мінімальний розмір зарплат і пенсій, прожитковий мінімум. „Це наша програма-мінімум”, - зазначив Розенко.

 

http://www.mlsp.gov.ua

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі