Інформація по темі "" | Публікації по тегу
13.12.13
1964 0
Друкувати
Обране

Кабмин стимулирует внедрение в стране энергосберегающих технологий

Прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі повідомляє, що 11 грудня Кабінет Міністрів України схвалив підготовлений Мінекономрозвитку проект постанови Уряду, що доповнює перелік енергозберігаючих матеріалів, обладнання, устаткування та комплектуючих, увезення яких звільняється від ввізного мита і ПДВ. 

«Документ розроблено з метою стимулювання заходів з енергозбереження, сприяння впровадженню енергозберігаючих технологій в Україні, модернізації та технічному переоснащенню вітчизняних підприємств, підвищення рівня конкурентоспроможності національної економіки», — зазначив Міністр економічного розвитку і торгівлі Ігор Прасолов.


Так, проект постанови доповнює перелік додатковою товарною позицією «Когенераційний модуль JGC 320 GS-L.L у контейнерному виконанні із заводським номером 1084496».


Реалізація проекту, в рамках якого ввозиться зазначене обладнання, передбачає будівництво комплексної споруди із системою збору біогазу з полігону твердих побутових відходів для виробництва електроенергії. 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі