Інформація по темі "" | Публікації по тегу
25.02.14
964 0
Друкувати
Обране

Неприбыльные организации вместе с декларацией на прибыль представляют годовую финотчетность

ГУ Міндоходів у Тернопільській області нагадує, що неприбуткові установи та організації у разі отримання прибутку від неосновної діяльності та/або доходів, які підлягають оподаткуванню відповідно до розд. ІІІ Податкового кодексу України (далі — ПКУ), є платниками податку на прибуток і зобов’язані сплатити податок на прибуток. 

Сума податку на прибуток буде визначатись як сума доходів, отриманих з інших джерел, зменшена на суму витрат, пов’язаних з отриманням таких доходів, але не вище від суми таких доходів.

Платники податку, зокрема неприбуткові установи (організації), сплачують податок на прибуток на підставі податкової декларації, яку подають до контролюючих органів за звітний (податковий) рік, і не сплачують авансових внесків.

Податкова декларація за базовий звітний (податковий) рік подається протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.

Міндоходівці зазначають, що неприбуткові установи й організації у разі отримання прибутку від неосновної діяльності та/або доходів, які підлягають оподаткуванню, одночасно з поданням Податкового звіту про використання коштів неприбуткових установ та організацій за підсумками звітного (податкового) року повинні подати річну фінансову звітність

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі