Інформація по темі "" | Публікації по тегу
06.05.14
1158 0
Друкувати
Обране

Уведомить орган Миндоходов об отсутствии объектов эконалога можно до 12 мая

ГУ Міндоходів у Львівській області нагадує, що платник екологічного податку, який не планує з початку звітного року здійснення викидів, скидів забруднюючих речовин, розміщення відходів, утворення радіоактивних відходів, повинен повідомити про це відповідний орган доходів і зборів за місцем розташування джерел забруднення. Крім цього, такий платник складає заяву у довільній формі про відсутність у нього у звітному році об'єкта обчислення екологічного податку. 

Оскільки базовий податковий (звітний) період щодо екологічного податку дорівнює календарному кварталу, граничним терміном подання повідомлення та складання заяви про відсутність у нього об'єкта обчислення екологічного податку є 12 травня 2014 року.

Якщо у платника екоподатку протягом звітного року в якомусь звітному періоді (кварталі) не було об’єкта оподаткування, то декларацію з цього податку слід подавати з прочерками (без додатків).

Новозареєстровані cуб’єкти господарювання та ті, які раніше ніколи не здійснювали і не планують у звітному році здійснювати забруднення навколишнього середовища, таку заяву подавати не повинні та не повинні звітувати до органу Міндоходів з цього податку. 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі