Інформація по темі "" | Публікації по тегу
27.06.14
1242 0
Друкувати
Обране

В 2014 году Государственный бюджет сэкономит более 10 млн. на содержании государственных дач

До кінця року держава зекономить понад 10 мільйонів гривень завдяки рішенню Уряду, відповідно до якого впродовж майже трьох місяців особи, що проживають на державних дачах, самі 100% оплачують комунальні послуги.

Як зазначив Міністр Кабінету Міністрів України Остап Семерак на брифінгу в Будинку Уряду, Кабінет Міністрів «продовжує вживати системні заходи для економії бюджетних коштів».

«Ще три місяці тому Уряд прийняв постанову, якою змінив правила оплати проживання осіб у державних санаторіях «Конча-Заспа» і «Пуща-Водиця» і розсекретив цю постанову. – сказав Міністр. – Уже зараз ми бачимо економію державних коштів. Скажімо, у санаторії «Конча-Заспа», який має 68 будиночків і 4 корпусних пансіонати, проживає 172 сім’ї теперішніх і колишніх чиновників. Раніше вони платили за комунальні послуги лише 30% їхньої вартості. До кінця року ми зекономимо понад 10 млн. грн. у Держбюджеті. Але найважливіше, що встановлено соціальна справедливість».

Остап Семерак також нагадав, що 6 червня цього року проведено перший аукціон з реалізації автомобілів Секретаріату Кабінету Міністрів. «Важко передбачити загальну суму виручених коштів від продажу автомобілів, але в першому аукціоні ми отримали на 30% більше коштів, ніж заявлена оцінка вартості машин. На сьогодні зекономлено приблизно 20 млн. грн., які йшли на забезпечення фінансування автопідприємства Секретаріату КМУ», – зазначив Остап Семерак. Для участі в другому аукціоні всі бажаючі можуть зареєструватися до 27 червня. Він відбудеться 3 липня.


Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі