Інформація по темі "" | Публікації по тегу
09.12.19
4390 0
Друкувати
Обране

Бюджетна бухгалтерія / грудень / 2019 / № 46

Сьогодні вийшов черговий номер журналу Бюджетна бухгалтерія за грудень 2019 р. № 46, до вашої уваги зміст номеру

Бюджетна бухгалтерія, грудень, 2019/№ 46З 01.01.2020 р. нові реєстраційні рахунки Державна казначейська служба України інформує (www.treasury.gov.ua): з метою своєчасного здійснення розрахунково-касового обслуговування у 2020 році, у зв’язку із запровадженням з 01.01.2020 р. нового Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Мінфіну від 31.12.2013 р. № 1203, та на виконання вимог a href = "https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v0162500-18" title = "постанови Правління НБУ «Про запровадження міжнародного банківського рахунку (IBAN) в Україні» від 28.12.2018 р. № 162" target = "_blank">постанови Правління НБУ «Про запровадження міжнародного банківського рахунку (IBAN) в Україні» від 28.12.2018 р. № 162,...

Передача переоціненого майна: як показати в обліку Установа має на балансі об’єкти, які обліковує за переоціненою вартістю. На підставі рішення головного розпорядника у листопаді 2019 року вона передала такі об’єкти іншій установі. Як правильно показати в бухгалтерському обліку передачу переоціненого майна в межах одного розпорядника? Яку кореспонденцію субрахунків необхідно складати установі, яка передає та отримує таке майно?

Майно передано в оперативне управління (господарське відання): як його обліковувати Орган місцевого самоврядування здійснює передачу об’єктів комунальної власності в оперативне управління та господарське відання комунальним закладам та підприємствам. Як правильно надалі вести облік такого майна, переданого в оперативне управління (господарське відання)?

Ви запитували на семінарі: трудові відносини, оплата праці та звітність 20 листопада у місті Києві відбувся семінар «Бюджетна бухгалтерія та Оплата праці». Він мав великий успіх, адже у затишному залі готелю «Хрещатик» зібралось близько 500 бухгалтерів бюджетних установ. Протягом семінару кожен із учасників мав змогу поставити свої запитання. Жодне з них ми не залишили без уваги. Але у рамках однієї статті навести усі запитання досить складно, тому пропонуємо вибірку найпопулярніших з них.

Був «основний» — став сумісник: чи бути відпускній компенсації? Ми плануємо з 02.12.2019 р. перевести працівника з основного місця роботи на ту ж посаду за сумісництвом. Чи слід виплачувати такому працівнику компенсацію за невикористану відпустку?

Оскарження закупівель: типові причини Оскарження закупівель — досить неприємна процедура, з якою стикаються замовники. Чи можливо її уникнути? Так. Якщо ви не припуститесь помилок, що можуть призвести до оскарження закупівель. Для цього пропонуємо з’ясувати, які найбільш поширені порушення замовників і учасників торгів призводять до збільшення кількості скарг. Цю інформацію підготувала постійно діюча адміністративна колегія АМКУ. Тож вивчайте — і нехай процедури закупівель будуть тільки чесними та прозорими!

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі