Інформація по темі "" | Публікації по тегу
23.12.19
8043 0
Друкувати
Обране

Бюджетна бухгалтерія / грудень / 2019 / № 48

Сьогодні вийшов черговий номер журналу Бюджетна бухгалтерія за грудень 2019 р. № 48, до вашої уваги зміст номеру

Реєстрацію зобов’язань та платежі за незахищеними видатками загального фонду держбюджету призупинено За повідомленням Мінфіну на сторінці у Фейсбук, усі видатки за захищеними статтями — зарплати, пенсії, соціальні виплати — Держказначейство проводить за графіком, тому що Мінфін здійснює виважену фіскальну політику та вживає заходів для дотримання «маяків» щодо розміру дефіциту сектору загального державного управління.

Шпаргалка зі складання річної фінансової та бюджетної звітності — 2019 (ч. 1) Невже промайнув ще один рік? Здавалось б, тільки-но склали звітність за 9 місяців — і ось знову доведеться зануритися з головою у звітну пору! Тому за традицією новорічно-різдвяні свята проводимо в обіймах із річною звітністю. Звісно, цього разу обсяг завантаженості збільшується в декілька разів, оскільки четвертий квартал завершує бюджетний рік та є підготовчим періодом перед складанням річної фінансової та бюджетної звітності.

  • Аби полегшити це завдання, ми підготували для вас практичний посібник, в якому навели поради щодо підготовки до складання річної звітності та розглянули порядок заповнення форм звітності за 2019 рік. Також при написанні цього матеріалу ми врахували досвід складання фінансової та бюджетної звітності розпорядниками бюджетних коштів за підсумками 2018 року, проміжної звітності за 2019 рік.

Шпаргалка зі складання річної фінансової та бюджетної звітності — 2019 (ч. 2)

Календар бухгалтера на січень 2020 року

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі