Інформація по темі "" | Публікації по тегу
01.04.19
5909 0
Друкувати
Обране

Бюджетна бухгалтерія / квітень / 2019 / №13

Сьогодні вийшов черговий номер газети Бюджетна бухгалтерія за квітень 2019 р. № 13, до вашої уваги зміст номеру

Інформаційна сторінка

Щодо округлення посадових окладів перших заступників керівників самостійних структурних підрозділів державних органів Лист від 22.03.2017 р. № 382/0/208-19

Оклади перших заступників визначаються у гривнях з копійками: офіційна думка Мінсоцполітики У листі від 22.03.2019 р. № 382/0/206-19 фахівці Мінсоцполітики відповіли на запитання нашої редакції, яке полягало у наступному: «Посадові оклади перших заступників керівників самостійних структурних підрозділів державних органів установлюються на 3 % нижче посадового окладу відповідного керівника держоргану. Чи потрібно визначені таким чином оклади (на 3 % нижчі) округлювати?»

Щодо порядку виплати соціальної стипендії Лист від 19.03.2019 р. № 515/0/111-19/20

Чи можна виплатити соцстипендію «заднім числом»: відповідь Мінсоцполітики У листі від 19.03.2019 р. № 515/0/111-19/20 Мінсоцполітики відповіло на запитання, які виникли в нас при аналізі новацій, внесених до порядку призначення соціальних стипендій.

Щодо встановлення тарифного розряду асистенту вчителя Лист від 06.02.2019 р. № 1/11-1143

Тарифний розряд асистенту вчителя ЗСО: 10, 11 або 12 У листі від 06.02.2019 р. № 1/11-1143 фахівці МОН надали роз’яснення щодо порядку встановлення тарифного розряду асистенту вчителя закладу загальної середньої освіти (далі — ЗСО) з інклюзивним та інтегрованим навчанням.

Допорогові закупівлі: вивчаємо новий порядок Нещодавно ДП «Прозорро» змінило порядок проведення в електронній системі закупівель допорогових закупівель. Зауважимо, що ще з часу запровадження електронних публічних закупівель допорогові закупівлі викликали й викликають багато запитань. І найголовніше з них: чи потрібно дотримуватись порядку, встановленого держпідприємством для таких закупівель? І от, як бачимо, цей порядок ще й змінився. Тож далі проаналізуймо, що ж саме змінено.

Ремонт орендованого авто: чи правомірно витрачати бюджетні кошти Сільрада отримала від райвідділу ДСНС у користування автомобіль. Але він потребує ремонту (треба замінити акумулятор та шини). А ще його експлуатація передбачає здійснення витрат на ПММ, експлуатаційні рідини тощо. Чи правомірним є проведення витрат на утримання автомобіля, який фактично не належить бюджетній установі, а перебуває лише у її тимчасовому користуванні?

Техобслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання: за яким КЕКВ? За яким КЕКВ здійснювати витрати на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання і профілактичне обслуговування сигналізаторів загазованості?

Чи індексувати зарплату у квітні 2019 року На квітневу індексацію впливає індекс інфляції за лютий 2019 року. Він становить 100,5 %. Яка ситуація складається з індексацією зарплати у квітні 2019 року для працівників бюджетної сфери? Розповімо у статті.

Трудові права жінок: вивчаємо від «А» до «Я» Жінки… Заради них влаштовували дуелі та війни, їм присвячували вірші та пісні, їхню красу увічнювали на полотні та в камені. Так і нині: жінка продовжує надихати на подвиги й водночас сама творить дива. Прекрасну половину людства оберігають та підтримують. У тому числі й у трудових відносинах. Права, пільги та гарантії працюючих жінок — ось про що піде мова у нашій сьогоднішній статті. Вона буде корисна як роботодавцям, так і працюючим жінкам.

Коефіцієнти для коригування зарплати при виході у відпустку у квітні 2019 року (оклади за ЄТС)

Нагадуємо що всі передплатнки газети мають змогу читати електронную версію на сайті https://i.factor.ua

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі