Інформація по темі "" | Публікації по тегу
27.10.22
8801 2
Друкувати
Обране

Інформація від ФСС щодо фінансування лікарняних та декретних станом на 27.10.2022

Після того, як кошти перераховано на рахунок страхувальника, виплата допомоги працівнику здійснюється ним у найближчий після дня призначення допомоги строк, установлений для виплати заробітної плати, або одразу після надходження коштів від ФССУ.

В інфографіці наведена інформація щодо направлення коштів для виплати допомог по тимчасовій непрацездатності безпосередньо на рахунки роботодавців.

 

 

В інфографіці наведена інформація щодо направлення коштів для виплати допомог по вагітності та пологах безпосередньо на рахунки роботодавців.

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
2
Надія
28.10.2022
Доброго ранку, скажіть будь ласка коли буде виплата декретних коштів, чому я повина чекати бо у вас, якісь там проблеми мої дитині вже місяць, а декретні кошти ще не менає. Чому? У чому проблема виплати нам декретні кошти.
EVGENIY Надія
28.10.2022
Проблема в тому що війна, і першочергові видатки їдуть на оборону, і до того ж впали надходження до фонду соціального страхування, тому платять як тільки з'являються кошти всім по черзі, про що свідчить інфографіка в цій новині. Я не працівник фонду мені не треба пред'являти питання, та і навряд чи хтось з верхівки вас прочитає
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі