Інформація по темі "" | Публікації по тегу
19.03.21
3062 0
Друкувати
Обране

Мінцифри забезпечить єдиний підхід до трансформації ЦНАП

Уряд затвердив методичні рекомендації та план щодо трансформації ЦНАП у населених пунктах – адміністративних центрах “колишніх” районів.

Команда Мінцифри координуватиме діяльність та забезпечуватиме єдиний підхід щодо створення ЦНАП міськими і селищними радами, які станом на 1 січня 2020 року були адміністративними центрами районів, та ліквідації центрів, утворених при районних державних адміністраціях.

“Доступ українців до адміністративних послуг — стратегічний пріоритет Мінцифри. Завдяки чіткому плану та методичним рекомендаціям щодо трансформації ЦНАП під час адміністративної реформи нам вдасться зберегти доступ громадян до адміністративних послуг, а працівникам центрів — робочі місця”, — зазначила Людмила Рабчинська, заступник Міністра цифрової трансформації.

Як розпорядження вплине на працівників ЦНАП:

- з’являться конкретні кроки для утворення ЦНАП органу місцевого самоврядування та ліквідації ЦНАП районної державної адміністрації;

- визначаються заходи соціально-правового захисту працівників у зв’язку з ліквідацією центрів надання адміністративних послуг;

- врегульовуються окремі питання передачі майна державної власності, спільної власності територіальних громад до комунальної власності міської, селищної громади для забезпечення функціонування центру, який утворюється на її території.

Джерело:
КМУ
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі