Інформація по темі "" | Публікації по тегу
03.07.24
1478 0
Друкувати
Обране

Незручні питання про програму бухобліку

Сьогодні хотілося би порушити питання про програму бухобліку, відповіді на які більшість розробників зазвичай уникають. Ми би хотіли надати відверті відповіді на них.

  1. 1.   Відповідність вимогам законодавства

Це один із найважливіших ключових аспектів будь-якої програми. Законодавство змінюється, а з ним ці зміни необхідно оперативно впровадити в програму. Ми в FIT-Бюджет робимо все можливе, щоб першочергово актуалізовувати найнеобхідніші зміни, щоб ви могли користуватися актуальною версією програми. До речі, вам не потрібно нічого оновлювати, ви завжди користуєтеся останньою версією програми, тим самим економлячи час і гроші.

  1. 2.   Функціональні можливості

Дуже важливо, аби програма допомагала вам вирішувати якнайбільше питань. У FIT-Бюджет реалізовані всі основні потреби бухгалтера бюджетної установи. Безумовно, є певна специфіка, але наші користувачі можуть підтвердити, що ми завжди намагаємося йти назустріч і реалізовувати максимум побажань.

  1. 3.   Сумісність із наявними системами

Дуже важливий пункт, який у програмі FIT-Бюджет реалізовано максимально прозоро. Чи підходить програма саме для вашого комп’ютера? Ми можемо відповісти — так, якщо ви маєте браузер та Інтернет. Більше нічого не потрібно.

  1. 4.   Забезпечення безпеки та конфіденційності

Дуже доречне і важливе питання сьогодення. Можемо сказати, що ваші дані надійно збережені на серверах, які використовують майданчики публічних закупівель, на кшталт Prozorro. Усе безпечно та надійно. А ще захищено від вірусів на комп’ютері.

  1. 5.   Підтримка та обслуговування

Це взагалі найважливіший пункт, тому що якщо маєш найкрутішу програму, але не вмієш користуватися, то який від неї сенс? Тому ми у FIT-Бюджет приділяємо дуже багато уваги тому, щоб допомогти користувачам користуватися програмою. Відповідаємо на запитання, надсилаємо навчальні матеріали, даємо демо-доступ та навіть створили курс.

  1. 6.   Витрати на впровадження та підтримку

         На жаль, це реальна ситуація, коли оновлення та технічна підтримка вартують більше, ніж покупка самої програми. Але у випадку з FIT-Бюджет усе навпаки. На сьогодні, сплачуючи вартість програми, ви більше не маєте жодних додаткових платежів ані за впровадження, ані за техпідтримку. Усе це ви і так матимете. Це ще один величезний плюс.

 

Підсумовуючи все вищенаведене, можемо зробити висновок, що програма повинна допомагати в роботі бухгалтера, а не створювати нові проблеми. Усе повинно бути просто та прозоро, і секрет успіху — це активна технічна підтримка, яка зможе допомогти. Якщо ви досі не користуєтеся програмою або не знайомі з FIT-Бюджет, радимо спробувати. Можете залишити заявку на сайті https://fit.com.ua та одразу отримати демо-доступ для ознайомлення.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×