Інформація по темі "" | Публікації по тегу
16.02.17
14351 0
Друкувати
Обране

Уряд вніс зміни до постанови яка регулює застосування бюджетними установами електронного цифрового підпису

Уряд прийняв рішення щодо удосконалення державного регулювання у сфері електронного цифрового підпису шляхом посилення організаційних заходів використання електронного цифрового підпису в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях державної форми власності.

З метою створення умов для впровадження проектів електронного урядування та бізнесу Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до Порядку застосування електронного цифрового підпису органами державної влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями державної форми власності".

Зазначена постанова скасовує застаріле обмеження щодо застосування державними установами електронного цифрового підпису для вчинення правочинів на суму, що перевищує 1 млн. гривень, з одночасним посиленням організаційних заходів використання електронного цифрового підпису в державних установах для запобігання компрометації особистого ключа підписувача та можливості вчинення шахрайських дій.

Таким чином, зроблено ще один крок у напрямі забезпечення надійності використання електронних сервісів та електронного документообігу.

Постанова КМУ від 14 лютого 2017 р. № 75

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі