Інформація по темі "" | Публікації по тегу
27.08.19
3251 3
Друкувати
Обране

Відтепер 48 експертів працюватимуть на одного бухгалтера!

Бухгалтер – це та людина, яка справедливо заслуговує на найкращий інформаційний супровід своєї роботи. Адже саме в його руках фінансова стабільність, юридична безпека та величезна відповідальність. Розуміючи це та вашу міру щоденної напруги, ми створили унікальний комплект «Преміум»!

У складі комплекту 6 видань найвищої якості від компанії, відзначеної нагородою «Підприємство року»! Результат праці 48 експертів з бухобліку, оподаткування і права за спеціальною ціною. Це саме те, що потрібно бухгалтеру та усім спеціалістам, хто має справу з грошима та звітами  перед законодавцями! 

ЗАМОВИТИ ЗА СПЕЦІАЛЬНОЮ ЦІНОЮ

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
3
Оля
27.08.2019
48 экспертов, это конечно хорошо, только где взять 400 грн. в месяц, когда на заработную плату еле финансируют, аванс только после 25 числа, о какой подписке может идти речь, а за свои из минимальной зарплаты вообще не интересно!
Бух
27.08.2019
ёперный театр!)) мы уже за этими всеми "экспертами и программистами "не успеваем,подстраиваемся,как можем)
Марія
27.08.2019
Працювало 48 експертів, а розгрібати одному бухгалтеру. Ви розумієте, що вони там "наварили", яку "кухню" приготували? У кожного була своя думка, своя позиція, кожен мислив по своєму, а один бухгалтер повинен з цієї купи вибрать і зробить так, щоб потім 48 перевіряючих не могли придертися і написати в акті,що це порушення.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі