Інформація по темі "" | Публікації по тегу
15.06.23
1588 0
Друкувати
Обране

Як подолати складнощі у бухгалтерському обліку в бюджетних установах? FIT-Бюджет - ваша відповідь!

Робота бухгалтера складна і відповідальна. Як і в будь-якій справі, для неї потрібно справжнє захоплення та зусилля. Тоді ви будете отримувати результат і задоволення. Але, як би кожен з вас не любив свою справу, все одно кожному хочеться щоб його цінували та надавали підтримку. Саме тому, потрібно шукати інструменти, які будуть спрощувати, а не ускладнювати роботу.

Для бухгалтерів бюджетних установ вже понад 5 років існує програма FIT-Бюджет. () Це українська програма, ідейними керівниками якої були бухгалтери. І створена вона саме для бухгалтерів бюджетних установ України. Тобто, це не комерційний софт, а окремий продукт, який створюється під конкретні потреби.

 

FIT-Бюджет постійно оновлюється. Функціонал програми розширюється. Ті, хто з нами з самого початку, можуть підтвердити, який довгий шлях програма вже пройшла. Але ми не зупиняємось. Більше того. Ви можете приймати участь та пропонувати свої ідеї, а ми будемо реалізовувати функції, які вам потрібні. 

Вже зараз  FIT-Бюджет складається з основних модулів - Бухоблік, Зарплата, Звітність та робота з ДКСУ. Останній модуль безкоштовний і доступний усім. Ви можете зареєструватись за посиланням та користуватись ним безліч часу. 

Безумовно, для переходу з іншої програми або з впровадженням програми у вашу установу потрібен час та зусилля. Але ми цілком впевнені, що вони того варті. Вже через деякий час ви відчуєте полегшення у роботі, бо:

  • Будете застраховані від неприємних помилок при ручному веденні бухобліку, бо в програмі все чітко структуровано
  • Не будете мати зайвих проблем з тим, що програма або розповсюджувач під санкціями
  • Отримаєте безкоштовну підтримку та залученність до ваших проблем. Ми не залишимо вас сам на сам після придбання програми, а будемо поруч в 'онлайн чаті'
  • Знімете з себе ручну та монотонну роботу. Програма допоможе з автоматизацію рутинних процесів, які займають багато часу та інколи призводять до прикрих помилок 

Взагалі, як то кажуть довіряйте, але перевіряйте. Саме тому, перевірте програму на сумісність з вашою установою просто зараз.

Залишайте заявку на сайті та ОДРАЗУ переходьте у програму.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі