Інформація по темі "" | Публікації по тегу
26.10.15
10952 0
Друкувати
Обране

Затверджено форму переліку орендарів, з якими укладено договори оренди землі державної або комунальної власності

Міністерство фінансів України Наказом від 17.09.2015 р. № 786 затвердило форму Переліку орендарів, з якими укладено договори оренди землі державної або комунальної власності.

Нагадаємо відповідно пункту 288.1 статті 288 розділу XII Податкового кодексу України підставою для нарахування орендної плати за земельну ділянку є договір оренди такої земельної ділянки оформлений та зареєстрований відповідно до законодавства.

Органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, які укладають договори оренди землі, повинні до 1 лютого подавати контролюючому органу за місцезнаходженням земельної ділянки переліки орендарів, з якими укладено договори оренди землі на поточний рік, та інформувати відповідний контролюючий орган про укладення нових, внесення змін до існуючих договорів оренди землі та їх розірвання до 1 числа місяця, що настає за місяцем, у якому відбулися зазначені зміни.

Форма надання інформації затверджується центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної податкової політики.

Наказ МФУ від 17.09.2015 р. №786 "Про затвердження форми Переліку орендарів, з якими укладено договори оренди землі державної або комунальної власності"

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі