Інформація по темі "" | Публікації по тегу
18.03.16
6230 14
Друкувати
Обране

Отримувати пенсію за вислугу років хочуть дозволити без звільнення

З законодавства України пропонують виключити норму, яка передбачає отримання медичними, педагогічними, соціальними та іншими працівниками пенсії за вислугу років лише у випадку залишення роботи, яка дає право на цю пенсію.

Відповідну пропозицію містить проект Закону від 14.03.2016 №4215 "Про внесення змін до Закону України "Про пенсійне забезпечення" (щодо надання можливості педагогічним, медичним, соціальним та іншим категоріям працівників працювати на своїх посадах після отримання пенсії за вислугу років)", автором якого є народний депутат Сергій Міщенко.

Так, законопроектом передбачається можливість медичним, педагогічним, соціальним та іншим працівникам працювати та отримувати пенсію за вислугу років.

На думку автора законодавчої ініціативи, такі зміни допоможуть знизити дефіцит кадрового забезпечення освітньої та медичної галузей, підвищити рівень надання послуг у цих сферах та створити належні умови для роботи  відповідних працівників.

Закон і Бізнес

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
14
Наталья
18.03.2016
да 90 лет в обед, а учитель ходит на работу и какой с него толк?
Алла
18.03.2016
Молодые, перспективные специалисты, которые хотят работать по образованию не могут втиснуться без блата, а 70-ти летние педагоги, выжившие из ума, которым уже лень даже встать с рабочего кресла, не то,что выполнять свою работу, учат наших детей. А зачем уходить на пенсию, если можно получать зарплату с ОГРОМНЫМИ доплатами и надбавками да еще и пенсию, при этом работать полдня.
натата
18.03.2016
Учителям потрібна пенсія, а з державних службовців- інвалідів 3групи можна і забрати. Про кадри ніхто не переживає.
Тетяна
18.03.2016
Так само і лікарі. В поліклініці сидять одні пенсіонери.
Сергій
18.03.2016
А чому депутати не хочуть розгянути питання для запровадження "вислуги року" всім бухгатерам бюджетної сфери (особливо це стосується саме тих, хто не є держслужбовцем)? Тільки й читаєш, що запроваджують доплати, пільги та різні допомоги тільки педпрацівникам в основному! "Бюджетнй расизм" якийсь виходить! І всі прекрасно ж знають, що працюють-то бухгалтери не по 8 годин на день, а мінімум 10 і більше, а про відпустку мовчу - сидіти на телефоні в очікуванні дзвінкі ще той собі відпочинок...
Наталка Сергій
21.03.2016
Повністю підтримую кожне слово.
Люба
18.03.2016
А чому депутати не хочуть для бухгалтерів розглянути питання про пільгову пенсію.
Коля
18.03.2016
Нужно значительно уменьшить пенсии работающим пенсионерам, достигших пенсионного возраста. Безработная молодёжь уезжает за границу, спивается и колется от того, что нет работы, а пенсионеры получают зарплату и пенсию в полном объёме. Также предлагаю брать с работодателя дополнительный налог за каждого работающего у него пенсионера.
Lenko
20.03.2016
Вже зовсім подуріли ідуть на пенсію отримують кошти, а потім ще будуть сидіти а куди йди молодим людям?????????????????????
,,,,,,,,,,,
20.03.2016
Козлы вы все драные, те кто до этого писал комментарии.... Это что ж, раз молодой , так ему везде дорога? А если у него нет ни ума , ни старания, ни неутомимости, которые есть ну у очень многих пенсионеров...... А по вашему получается, горбатился 30 - 35 лет, знаешь и у меешь вся и все, ан нет - уступай молодому лентяю.... Очень классно, слов нет
Паша ,,,,,,,,,,,
24.05.2016
Це пише 90 річний, а на молодь їму наср... У мене середній вік, є робота - а дітей шкода
Слава ,,,,,,,,,,,
21.03.2016
Ви не дуже розумна людина
Наташа
21.03.2016
Для предыдущего - горбатился 30-35 лет добро пожалуста на заслуженый отдых (пенсию), а не все молодые лентяи и плохие спецыалисты, им же за вами негде показать себя , да и среди людей достойного возраста полно самодуров и нехороших людей.
ольга
29.03.2016
верніть вислугу 25 років, а не по досягненню 55 років. яка ж це вислуга, коли в 55 буде 35 років стажу.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі