Інформація по темі "" | Публікації по тегу
20.09.16
8642 9
Друкувати
Обране

Пенсійні обмеження продовжать на 2017 рік, а академічні стипендії отримуватимуть не всі

На веб-сайті ВРУ зареєстровано законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України (№ 5130), яким пропонується низка змінщодо пенсійного забезпечення та соціальних виплат:

1. Продовжити до 31 грудня 2017 року обмеження на максимальний розмір пенсії в розмірі 10740 грн.

2. Тимчасово, по 31 грудня 2017 року, особам(окрім інвалідів I та II груп, інвалідів війни III групи й учасників бойових дій, осіб), які працюють на посадах і на умовах, передбачених Законами України «Про статус народного депутата України», «Про державну службу», «Про прокуратуру», «Про судоустрій і статус суддів», призначені пенсії/щомісячне довічне грошове утримання не виплачувати.

3. Соціальні стипендії надавати студентам (курсантам) ВНЗ, виходячи з рівня доходу сім’ї й успіхів у навчанні, у порядку, визначеному КМУ.

Студентам (курсантам) ВНЗ із числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, а також студентам (курсантам) ВНЗ, які в період навчання у віці від 18-ти до 23-х років лишилися без батьків, гарантували право на виплату соціальної стипендії.

Академічні стипендії надавати особам, які досягли значних успіхів у навчанні та/або науковій діяльності згідно з критеріями, установленими КМУ. Частка студентів (курсантів), які мають право на отримання академічних стипендій, установлюватиме вчена рада ВНЗ у межах визначеного КМУ загального відсотка студентів (курсантів), які мають право на отримання академічних стипендій, і стипендіального фонду.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
9
Ірина
20.09.2016
Подавіться моєю вкраденою пенсією.
Оксана Ірина
21.09.2016
И не подавятся. Наверное как этих копеек до очередного млрд кому то не хватает доложить.
Ірина
20.09.2016
Я інвалід 3 групи довічно, онкохвора 8 років. Працюю в селищній раді. Отже, місцеве самоврядування. Сама виховую 2 дітей. Надіялася, що уряд одумається щодо повернення інвалідам пенсії. Сором такій владі!
Максим
21.09.2016
Я не розумію, невже наши студенти вже живуть у Європі? Де майдан, де студенти на майдані?
Оксана
21.09.2016
А какой процент стипендиатов будет?
Лена Оксана
27.09.2016
10% не больше. Тоесть экономян на пенсионерах и студентах.
Алла
27.09.2016
Я інвалід з дитинства 3 група довічно, мені 47 років , з першого року життя мама мене лікувала, далі лікуюся сама.Працюю в селищній раді.Також дуже надіялася що уряд поверне пенсію для того щоб хочаб на лікування витратити.СОРОМ ВЛАДІ!!!
Ірина
27.09.2016
Чого ті діти у 2013 скакали, а зараз не скачуть на Майдані? Ніхто не проплачує?Уже і стипендію з них зняли,а вони мовчать.Дивно!!!!!!!Вірять обіцянкам про Європу,якій ми не потрібні, та й вона нам не потрібна.У нас інший уклад,ми слов"яни, а не німці, французи.З своїм уставом у чужий монастир не ходять, тільки телепні це можуть не розуміти.Ми без Європи можемо швидше стати великою багатою державою,якою були 25 років назад.
Николай
02.10.2016
Не пойму, что сейчас дает госслужба низшей категории кроме гемороя.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі