Інформація по темі "" | Публікації по тегу
04.09.14
3731 0
Друкувати
Обране

Відшкодування підприємствами витрат на виплату та доставку пільгових пенсій: зміни від Пенсійного фонду

Пенсійний фонд визначив які підприємства не подають розрахунки для відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій.

Встановлено, що у разі ліквідації підприємства без правонаступників або визнання банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, розрахунки для відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах, органу Пенсійного фонду України за місцезнаходженням такого підприємства не направляються.

Також виключено норму, відповідно до якої фактичні витрати на виплату та доставку пільгових пенсій, які призначені з додатковим зниженням пенсійного віку відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», відшкодовуються протягом періоду цього додаткового зниження.

Такі зміни внесено до Інструкції про порядок обчислення і сплати страхувальниками та застрахованими особами внесків на загальнообов`язкове державне пенсійне страхування до Пенсійного фонду України.

Також в новій редакції викладено додатки 6, 7 та 8 до Порядку (Розрахунки та Відомості про фактичні витрати на виплату та доставку пенсій).

Зміни внесені постановою правління Пенсійного фонду України від 04.08.14 р. № 15-1, яка набуде чинності з дня офіційного опублікування. На день підготування замітки документ офіційно не опубліковано. 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі