Інформація по темі "" | Публікації по тегу
11.09.20
15667 9
Друкувати
Обране

Незаконні дії приватного нотаріуса заблокували виплати Фонду соціального страхування України

Фонд соціального страхування України офіційно повідомляє, що внаслідок незаконної реєстраційної дії приватного нотаріуса із Дніпропетровської області у державному реєстрі юридичних осіб щодо керівника виконавчої дирекції, заблоковано виконання Фондом своїх обов’язків перед застрахованими особами та потерпілими на виробництві.

 Зазначаємо, що вчинена приватним нотаріусом реєстраційна дія проведена з грубим порушенням вимог Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» та Порядку державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 09.02.2016 № 359/5, а отже, підлягає скасуванню.

З метою врегулювання ситуації та розблокування фінансування усіх виплат та соціальних послуг застрахованим особам, потерпілим на виробництві виконавча дирекція Фонду соціального страхування України відповідно до чинного законодавства здійснює заходи щодо скасування неправомірної дії приватного нотаріуса.

ФССУ

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
9
Ната Матахата
11.09.2020
Скоро приватные натариусы и не такие счета блокировать смогутtransparent_pxl.png
Анна
11.09.2020
Они уже добрались до наших з/пл, на п/п заходит постановление от частного исполнителя, подписанное частным исполнителем на взымание долга на не существующий кредит.. и бухгалтерия взымает, цена вопроса суда=цена кредита 15-20000 и во время карантина не так просто подать документы в суд. такая лазейка. если кого коснулось, дам детальное видео по данному вопросу
.... Анна
14.09.2020
в мене на організацію прийшло дві такі постанови, буду дуже вдячним, якщо зможете допомогти з цим запитанням
Вадим ....
14.09.2020
Була аналогічна ситуація.Працівник захворів і просторочив оплату кредитній спілці.Спілка продала його кредит колекторам з іншої області, а ті нарахували космічню пеню за прострочку і приватний нотаріус виписав постанову про утримання боргу із зарплати.Працівник після одужання подав до суду на спілку, а також вчинив нам скандал і вимагав не утримувати з нього зарплату.В управління юстиції нам повідомили, що постанова приватного нотаріуса обов"язкова до виконання. Працівник судився більше півроку і виграв справу,суд зобов"язав колекторів повернути перераховані їм кошти на рахунок працівника. Наша установа надала довідку про суми утриманої зарплати та копії платіжних доручень.
гвалт
11.09.2020
КАРРРРАУЛ!!! Люди, до чого ми скоро дійдемо!!!!????
Олена
11.09.2020
А еще удивляются почему народ массово виезжает в Европу
Тетяна
11.09.2020
А что же вы хотели, ДИДЖИТАЛИЗАЦИЯ в натуре
Бух
12.09.2020
Зелені РУЛЯТЬ!!!! Що хтіли то і маєте.
Александр
01.10.2020
Люди ни в коем случае не голосуйте за зелёную плесень, иначе будет ещё хуже. Вымрем как мамонты...
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі