Інформація по темі "" | Публікації по тегу
16.11.22
8504 6
Друкувати
Обране

Аліменти: розширено перелік доходів для утримання

Кабмін постановою від 11.11.2022 № 1263 вніс зміни до п. 8 Переліку видів доходів, які враховуються при визначенні розміру аліментів на одного з подружжя, дітей, батьків, інших осіб, затвердженого постановою КМУ від 26.02.1993 № 146.

Зміни стосуються військовослужбовців ЗСУ, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, Держспецзв'язку, Держприкордонслужби, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу органів і підрозділів внутрішніх справ, Національного антикорупційного бюро, Державного бюро розслідувань, БЕБ, служби цивільного захисту та Державної кримінально-виконавчої служби, співробітників Служби судової охорони.

З дати набуття чинності постановою № 1263 із зазначених категорій осіб утримання аліментів слід проводити не лише з усіх видів грошового забезпечення, але й також з інших виплат, установлених законодавством, зокрема додаткової винагороди, яка виплачується на період воєнного стану.

Як і раніше, зазначені категорії осіб не повинні сплачувати аліменти з грошового забезпечення, що не має постійного характеру, та в інших випадках, передбачених законом.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
6
Євгенія
17.11.2022
Але бойові - це грошове забезпечення, що не має постійного характеру!?
Олена
17.11.2022
Підкажіть, будь ласка, чи стягуватимуться аліменти з сум, які повинні виплатити ще за період вересень-середина листопада (гроші обіцяють у грудні)?
Ольга Олена
19.12.2022
Не зрозуміло
Анастасія
23.11.2022
Підкажіть, будь ласка, якщо сумма фіксована по заяві, то не потрібно її подвоювати ?
Шмигаль Ппес
02.12.2022
Це кошти на які мобілізовані себе одівають щоб захищати Україну!!!! Я просто шокований такими законами!!!! Ця країна опускається нижче рашистів!!!! За бійців ніхто навіть не думаю! А за що він потім буде лікуватись???? Держава як завжди заб'є хрен на військового, хай краще здохне в муках чим допомогти! В мене немає слів!
Ольга Шмигаль Ппес
19.12.2022
https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/4915 вот петиція на цю тему
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі