Інформація по темі "" | Публікації по тегу
21.12.19
19809 4
Друкувати
Обране

Кабмін встановлюватиме посадові оклади деяких держорганів

Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до розділу ІI "Прикінцеві та перехідні положення" закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади" (щодо визначення розмірів посадових окладів та інших складових оплати праці, грошового забезпечення працівників правоохоронних та інших органів державної влади) (реєстраційний номер 2572).

Законом викладено у новій редакції пункт 3 розділу ІІ "Прикінцеві та перехідні положення" закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади". Ним передбачено, що "з 1 січня 2020 року норми та положення законів України, якими визначені розміри посадових окладів та інших складових оплати праці, грошового забезпечення працівників державних органів, крім Апарату Верховної Ради, Державного бюро розслідувань,

Національного антикорупційного бюро України, Вищого антикорупційного суду, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Національного агентства з питань запобігання корупції, Рахункової палати та членів Центральної виборчої комісії, застосовуються в порядку та розмірах, встановлених Кабінетом Міністрів".

 

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
4
LEXXX
21.12.2019
Не пройшло і трьох місяців з часу, коли керівники монобільшості вкрай аргументовано казали, що не можуть держслужбовці на однакових посадах в різних органах влади мати оклади, що в РАЗИ різняться між собою. Що це неподобство створене попередниками і т.п. І власне під цей гвалт в турборежимі прийняли Закон "Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади", яким відновили справедливість. А тепер виходить, що хтось помилявся?
Галина
21.12.2019
Як дірвались до корита - то й стали такими ж як папєрєднікі
ганя Галина
26.12.2019
гірші .бо попереднікам вистачало 28 тис грн а цим 80 мало
Виктория
23.12.2019
И чем "реформаторы" отличаются от "папєрєдников", в упор не вижу...((( Корыто оно и есть корыто во все времена.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі