Інформація по темі "" | Публікації по тегу
05.10.18
8096 9
Друкувати
Обране

Підвищення мінімальної зарплати ще обговорюється — уряд

Кабінет міністрів заклав у проект бюджету мінімальну заробітну плату на рівні 4,173 тисячі гривень, але це питання продовжує обговорюватися.

Про це під час Години запитань до уряду сказав перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, повідомляє "Укрінформ".

"У проекті бюджету на 2019 рік ми зберегли пріоритети фінансування на соцзахист, освіту, охорону здоров'я, культуру та інше. Ріст соціального захисту передбачений на 14,8 млрд грн до 301,8 млрд грн. Мінімальна заробітна плата становитиме 4,173 тис. грн. І це питання ще обговорюється", - сказав Кубів.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
9
Коля
05.10.2018
Знецінення національних грошей, тобто інфляція, - це коли друкар грошових знаків ( влада) збільшує масу не забезпечених майном держави грошей-папірців. Зовні виражається у періодичному підвищенні цін і тарифів, і одночасно, але у меншій мірі, зарплат і пенсій. Узаконене шахрайство. --------------------------------------------Пояснення дуже просте. Припустим, у вас є певна сума гривень, за які ви можете придбати певну кількість товарів і послуг. Ви не витратили ці гроші, а через деякий час з"ясувалось, що ви зможете за цю ж суму купити значно менше тих самих товарів і послуг. Фактично це означає , що за цей час вас просто-напросто обікрали. І хто ж крадій?
Людмила
08.10.2018
Хлопці, і до чого оця вся лабуда, що ви тут пропонуєте людям ? Що один, що другий... Коля у нас сильно умний- ми всі давно в курсі :))) А Reme- це взагалі В ТЕМУ !!!! Пішов ти звідси !!!! І не сміти тут всякою фігнею, будь такий ласкавий...
ААА Людмила
08.10.2018
Ви хочете сказати,що інфляції немає, гроші не знецінюються, і ми на цю мізерну зарплату в 3000 грн. чистими можемо собі дозволити і комуналку заплатити і продуктів купити, щей одяг купити, так по вашому? Коля реально правий, бо за 900 грн у 2012 році можна було собі більше дозволити, ніж за 3000грн зараз!!!
Людмила ААА
08.10.2018
Та ні, я хотіла сказати і сказала зовсім інше. Перший коментар був - реклама якогось засобу ( чи пристрою) для похудіння - приперлись із рекламою вже й сюди. Зараз цей коментар вже видалено. А про Колю - теж... До чого нам цей "лікбез" ? Ми самі не знаємо цих сильно умних речей, від яких аж нічогісінько не зміниться ? Та краще висловив би своє ставлення якоюсь ненормативною лексикою, ніж нудно зудіти... А так взагалі- Коля - супер-молодець :)))
Наталія
08.10.2018
Коля,ти такий занадто умний,тобі тільки викладачем у ВУЗ працювати.
Злой Бух
09.10.2018
Довбані равлики!
Н.В.
09.10.2018
Які проблеми, якщо уряд та верховна рада будуть жити на таку ж мінімальну бюджетну зарплату разом зі своїм народом, може підскажуть як вижити?
Бухгалтер
09.10.2018
А чому напали на Колю? Дисбаланс в економіці - це трагедія для громадян. Але ж не Коля в цьому винуватий. А щодо підвищення мінімалки, то у КЗоТі прописано, що мінімалка, це винагорода за некваліфіковану працю, а в Україні мінімалку отримують дипломовані бухгалтери.
Саша Бухгалтер
16.10.2018
Знаєте, це норма у нас в країні, вимагати як з розумного, а платити як дурному
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі