Інформація по темі "" | Публікації по тегу
06.05.16
22293 11
Друкувати
Обране

Проект типового положення про преміювання держслужбовців

Місячну премію виплачують не пізніше від терміну виплати заробітної плати за місяць, у якому нараховано премію, квартальну премія — не пізніше від терміну виплати заробітної плати за останній місяць кварталу, за який проводиться преміювання.

Держслужбовцям можуть встановлюватись такі види премій:

  • премія за результатами щорічного оцінювання службової діяльності;
  • місячна або квартальна премія відповідно до особистого внеску в загальний результат роботи держоргану.

Фонд преміювання за результатами щорічного оцінювання службової діяльності визначає відповідний державний орган самостійно в межах фонду преміювання державного органу.

Фонд преміювання відповідно до особистого внеску в загальний результат роботи держоргану визначає щомісяця або щокварталу бухгалтерська служба у розрізі кожного структурного підрозділу залежно від їхньої штатної чисельності та доводить зазначену інформацію до відома їх керівників. Керівники самостійних структурних підрозділів готують керівнику держоргану обгрунтоване подання щодо встановлення розміру місячної або квартальної премії кожному держслужбовцю.

Проект наказу Мінсоцполітики

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
11
LEXXX
06.05.2016
Ця Положення до 2019 року нікому (окрім зовсім жадібних керівників ОДВ) і не потрібне. А тим більше з уже прийнятим Положенням про застосування стимулюючих виплат державним службовцям, що не встановлює жодних обмежень для їх розміру. З таким Положенням було б достатньо встановити всім оклад навіть у розмірі 1 гривні. Зараз зовсім інша проблема - в багатьом ОДВ не вистачає ФОП для встановлення навіть обов'язкових виплат (окладу, рангу, вислуги).
Art
06.05.2016
Це все добре, але хоча б копійка була "підкладена" під Закон...
Коля
06.05.2016
Головбухи УПРАВЛІНЬ ОСВІТИ м. Києва щомісяця офіційно отримують премії, що у 4-5 разів (!) перевищують їх посадовий оклад. Подивіться у штатні розписи і ви побачите, що головбух для простих спеціалістів зазначає 50-відсоткову надбавку, а дає їм лише по 20 відсотків. Решту 30 відсотків (а це з кожного спеціаліста) головбух привласнює собі, і отримує її у вигляді вищевказаних премій. Частина від цих грошей перепадає заступникам. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Тільки не запитуйте штатні розписи у своєму УО, бо скоріше всього, головбух вам надасть завірені ксерокопії підробок Подробиці: https://buhgalter.com.ua/articles/kadrova-sprava/skorochuyemo-shtat-koli-sklasti-noviy-shtatniy-rozpis/
Яяяяя Коля
10.05.2016
Коля, як завжди, в курсі дєла. Ну шо ж йому так насолили/наперчили ті бухгалтери???????? Ну куди не глянь, всюди КОЛЯ зі своїм ядом. По секрету: не зазначаються в штатних розписах розміри (% або суми) а ні надбавок, а ні премій. Де ти, Коля, таке бачив??? Тільки посадові оклади!!!
Колі Коля
10.05.2016
Якщо це правда то напиши в прокуратуру, фініспекцію чи подай до суду, якщо будеш сидіти на місці і тут писати нічого не поміняється :)))
ЛОРА Коля
06.05.2016
У Вас других коментарий не бывает или нету больше интелекта ДОСТАЛ!!!
Игорь Коле
08.05.2016
Коля ты не был главбухом и никогда им не станешь! Твоя зависть тебя просто погубит.
Тамара
10.05.2016
Коля, шкода що Ви не ГОЛОВБУХ , бажаю Вам побуть їм хоч рік!
Ната
24.05.2016
чи можна видати працівникам премію, якщо типове положення ще проект???
Олександр Ната
25.05.2016
Встановлення премій державним службовцям здійснюється керівником державної служби відповідно до затвердженого ним Положення про преміювання у відповідному державному органі, погодженого з виборним органом первинної профспілкової організації (за наявності).
Олюсик
25.05.2016
А як працювати головбухом, якщо директор вважає, що зарплата, яку назначила держава є достатньою і премію не дає?!!
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі