Інформація по темі "" | Публікації по тегу
14.08.19
6680 7
Друкувати
Обране

Уряд схвалив рішення про зростання зарплат тренерів дитячих спортивних шкіл

Кабінет Міністрів України схвалив рішення про збільшення з 1 січня 2020 року заробітних плат тренерам дитячих і юнацьких спортивних шкіл на 20-70%. Такий крок є складовою загальної урядової політики зростання доходів освітян і вирівняння диспропорцій в оплаті праці вчителів загальноосвітніх шкіл та вихователів і спортивних наставників. Окрім того, він створює підґрунтя для реалізації іншого напрямку роботи – розвитку дитячого спорту, в тому числі шляхом розбудови мережі спортивних шкіл, басейнів, комплексів та пришкільних спортивних майданчиків.

Раніше Глава Уряду відзначав, що заплановане зростання зарплат стане підтримкою, передусім, для молодих фахівців. «Це буде справедливо і достойно», - відзначав Прем’єр-міністр.

Сьогодні, Уряд також схвалив рішення про збільшення стипендій для видатних і перспективних спортсменів, про запуск центру олімпійської підготовки по стрибках у воду, а також про розвиток матеріально-технічної бази для параолімпійського спорту.

КМУ

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
7
Дюсш
14.08.2019
А бухгалтерам? Далі на рівні мінімальної? Замучишся тренерам перарахунки робити. Чому не цінується робота бухгалтера?
.... Дюсш
19.08.2019
Я звісно згоден з вами, тому що я і сам бухгалтер, але не потрібно думати егоїстично... Так, на нас тримається вся організація, бухгалтерія являється серцем організації, але є і інші спеціалісти і фахівці, яким теж потрібно підіймати з/п... Тому правильніше сказати "Чому тільки тренерам підіймають з/п, чому не підіймуть усім працівникам ДЮСШ?" Адже робітники облаштовують зали, прибиральниці їх прибирають, а такі фахівці як інженери, кадровики, діловоди, завсклади, юристи, медперсонал мають дипломи бакалавра і спеціаліста і мають теж право на належну їм заробітну плату...
Дюсш ....
19.08.2019
І я з Вами згодна. Так, всі мають право на достойну зарплату. Не знаю, як у Вас, а в нас на бухгалера навішано стільки, що по зайнятості і відповідальності ні з ким не порівняєш. А прибиральниці взагалі 2-3 год. попрацювала і пішла на другу роботу, а потім може ще й на третю...
ААА
15.08.2019
Всі мабудь думають, що бухгалтери - бюджетники самі собі нараховують зарплату, яку захочуть!!! Дурдом, а не країна!
ДЮСШ
20.08.2019
Ви подивіться на цих тренерів та ніхто нікого не тренирує кине м"яч і най дитина грає, сам сидить і попиває каву....
Юрій
20.08.2019
70 - за олімпійського чемпіона, 60- за світу, 50 - Европи, 40 - України, 30 - області, 20 - за район))
фархад Юрій
21.08.2019
да ну
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі