Інформація по темі "" | Публікації по тегу
15.08.14
2895 0
Друкувати
Обране

Змінено порядок виплати грошового забезпечення військовослужбовцям Служби зовнішньої розвідки

Служба зовнішньої розвідки України наказом від 15.07.2014 р. № 204 внесла зміни до Інструкції про виплату грошового забезпечення військовослужбовцям Служби зовнішньої розвідки України.

Так, змінами в новій редакції викладено п. 4.8 «Надбавка за безперервний стаж на шифрувальній роботі».

Уточнено, що у безперервний стаж на шифрувальній роботі для виплати надбавки зараховуються періоди:

— безперервної шифрувальної роботи на посадах, які передбачають виконання функціональних обов'язків, зазначених у пп. 4.8.2 п. 4.8 Інструкції;

— документально підтвердженої безперервної шифрувальної роботи в центральних органах виконавчої влади, інших державних органах або військових формуваннях осіб, які прийняті на військову службу за контрактом або призвані із запасу, а також військовослужбовців, переведених на службу в органи спеціального зв'язку СЗР України з інших військових формувань за умови, що при зарахуванні до СЗР України у них не виникло перерви у стажі на шифрувальній роботі більше ніж на 6 місяців і вони призначені на посади в органи спеціального зв'язку СЗР України і безпосередньо виконують шифрувальну роботу відповідно до пп. 4.8.2 п. 4.8 Інструкції.

Також встановлено, що військовослужбовцям підрозділу спеціального призначення СЗР України, основними функціональними обов'язками яких є здійснення спеціальних заходів щодо забезпечення безпеки розвідувальної діяльності СЗР України, захисту її сил, засобів інформації від протиправних дій і загроз, встановлюється надбавка в розмірі до 100% посадового окладу з урахуванням окладу за військовим званням.

Матеріальна допомога буде надаватися військовослужбовцям виключно на підставі їх рапорту, який подається до фінансового підрозділу.

Наказ № 2014 набере чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування в «ОВУ» № 65 від 22.08.2014 р.

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі