Інформація по темі "" | Публікації по тегу
07.08.15
3011 0
Друкувати
Обране

Із кого повинен формуватися комітет конкурсних торгів

Мінекономрозвитку в роз’ясненні від 02.07.2015 р. № 3302-05/21313-06 акцентувало увагу на деяких нюансах організації конкурсних торгів. Так, відповідно до ч. 1 ст. 11 Закону України «Про здійснення державних закупівель» від 10.04.2014 р.№ 1197-VII (далі — Закон), комітет із конкурсних торгів утворюється замовником (генеральним замовником) для організації та проведення процедур закупівель.

Визначення терміну «комітет із конкурсних торгів» наведено у п. 12 ч. 1 ст. 1 Закону. Склад комітету із конкурсних торгів і положення про комітет із конкурсних торгів затверджуються рішенням замовника (генерального замовника) відповідно до вимоги ч. 2 ст. 11 Закону.

При цьому до складу комітету з конкурсних торгів входить не менше ніж п'ять осіб. У разі якщо штатна чисельність працівників замовника є меншою, ніж п'ять осіб, кількість членів комітету із конкурсних торгів повинна дорівнювати штатній чисельності замовника (абз. 2 ч. 2 ст. 11 Закону).

Таким чином, склад комітету з конкурсних торгів формується зі штатної чисельності працівників замовника, до якого повинні входити службові (посадові) особи замовника.

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі