Інформація по темі "" | Публікації по тегу
04.08.21
2811 0
Друкувати
Обране

Мінекономіки опублікувало зразки договорів на закупівлю дитячого харчування

Міністерство економіки бере активну участь у роботі щодо впровадження реформи харчування у закладах середньої освіти, що була ініційована першою леді України Оленою Зеленською.

Так, з метою спрощення роботи замовників, що відповідають за організацію харчування в закладах освіти та закуповують для цього відповідні товари і послуги, а також формування єдиних підходів до таких закупівель Мінекономіки спільно з АМКУ, МОН та представниками громадськості підготувало Методичні рекомендації  щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування у закладах освіти (наказ Мінекономіки від 30.10.2020 № 2208). 

Зважаючи на наближення нового навчального року, питання належного виконання договорів про закупівлю у сфері харчування для якісного забезпечення дітей харчуванням, набуває особливої ваги. Міністерством було проаналізовано розміщені в електронній системі закупівель договори та підготовлено зразки, які можуть бути використані замовниками під час підготовки проектів договорів про закупівлю.

Відповідний лист Міністерства від 29.07.2021 № 3304-04/39136-06 щодо договорів про закупівлю у сфері організації харчування у закладах освіти розміщений на сайті Мінекономіки у розділі “Діяльність” рубрики “Публічні закупівлі” у підрубриках “Консультації” (“Узагальнені відповіді”) за посиланням: https://cutt.ly/3QzzInn

 

Джерело:
КМУ
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі