Інформація по темі "" | Публікації по тегу
21.10.19
6162 7
Друкувати
Обране

Міністерство фінансів ініціює проект «Е-контракти».

22 жовтня 2019 об 11:00 міністерка фінансів Оксана Маркарова (Oksana Markarova) представить громадськості, ЗМІ та міжнародним експертам концепцію нового проекту «Е-контракти», який продовжить інформаційну трансформацію у сфері публічних фінансів.

На презентації очікуються виступи міністра Кабінету Міністрів Дмитра Дубілета, заступника міністра економіки Павла Кухти і керівника ДУ ВПФ Олександра Комареуса.

«Е-контракти» - це логічний наступний крок у створенні єдиної «екосистеми» публічних фінансів. Цей продукт інтегрує і автоматизує процеси трьох державних систем: Державної казначейської служби, Міністерства фінансів України (E-data – Spending – витрати бюджетних коштів), Міністерства економічного розвитку та торгівлі (Prozorro).

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
7
злая зая
21.10.2019
О, знову щось вже придумали на нашу бухгалтерську голівоньку!
Аня
21.10.2019
transparent_pxl.pngtransparent_pxl.pngtransparent_pxl.png
Тетяна
21.10.2019
Та ви там що? зовсім показилися? Є-дата, Є-звітність, Прозорро, Нацпрограма інформатизації (я нічого не забула?) Одну й туж інформацію: скануй, висвітлюй, інформуй, погоджуй, внось, занось, копіюй, надсилай... Та створіть один сайт і шукайте там все що забажаєте! Нащо ж так знущатися над нами????transparent_pxl.png
Ikar Тетяна
21.10.2019
давайте спочатку дізнаємось що то є таке...а вже потім будемо ґвалт піднімать
Тася Ikar
22.10.2019
То не ґвалт - то розпач від того що вже є! А нові реформи теж нічого крім головняка не приносять. І чи дочекаємось отого "світлого майбутнього" хтозна.
Ikar Тася
22.10.2019
І от відбулась презентація. Як на мене то гарні перспективі замість публікації в 3-х системах потрібно буде загрузити один раз, а також спрощена сама процедура заключення договору без необхідності кудись йти чи їхати
Виктория
22.10.2019
Як то кажуть "сквозь терни к звездам", ось тільки чи вистчить нас щоб дійти до тих зірок, краще б створили єдину платформу для всіх заморочок і бухгалтера подякують і ініціаторам і розробникам.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі