Інформація по темі "" | Публікації по тегу
27.07.18
48020 23
Друкувати
Обране

«Є-дата»: оновлено форми розміщуваної інформації про використання бюджетних коштів

Вже тривалий час розпорядники та одержувачі бюджетних коштів мають обов’язок оприлюднювати інформацію на єдиному веб-порталі використання публічних коштів (далі — портал «Є-дата»).

Строки оприлюднення для зазначеної інформації встановлені: щокварталу ― не пізніш як за 35 днів після закінчення звітного кварталу.

Інформація про використання публічних коштів оприлюднюється за затвердженими Мінфіном формами та форматами даних.

Мінфін у свою чергу наказом від 22.06.2018 р. № 575 затвердив:

  • Порядок реєстрації суб'єктів надання інформації про використання публічних коштів на єдиному веб-порталі використання публічних коштів;
  • форму інформації про укладені за звітний період договори;
  • форму інформації про укладені додаткові договори до договору у звітному періоді;
  • форму інформації про акти/накладні щодо виконання договору у звітному періоді;
  • форму інформації про сплату штрафних санкцій, що виникли в результаті виконання договору у звітному періоді;
  • форму звіту про обсяг платежів за договорами у розрізі товарів, робіт і послуг за звітний період;
  • форму звіту про підприємства, установи, організації, що використовують кошти загальнообов'язкового державного соціального страхування та/або кошти Пенсійного фонду України;
  • форму звіту про кількість та обсяги витрат на службові відрядження;
  • формати даних для оприлюднення інформації про використання публічних коштів;
  • перелік форм інформації про обсяги бюджетних призначень та/або бюджетних асигнувань на відповідний бюджетний період, проведених видатків бюджету та наданих кредитів з бюджету за звітний період, інформації щодо використання коштів фондів загальнообов'язкового державного соціального і пенсійного страхування, інформації про обсяги надходжень та витрат, затверджених на відповідний рік, та обсяги надходжень та витрат за звітний період.

www.interbuh.com.ua

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
23
Вадим
27.07.2018
Театр абсурду триває.Давайте, клепайте ще більше форм,звітів і порталів , а то фігня що більшість із них непотрібні та безглузді .
josh_ua
27.07.2018
вважаю, що достатньо того, що автоматично публікуються усі платіжні доручення, які проходять через казну.
Таня josh_ua
27.07.2018
+++, тепер і через сдо прикріплюються копії документів, навіщо ще на є даті вносити це вручну?
Питбуль
30.07.2018
А форма про заключенные Договора нахрена??? Вы ж и так их видите на той же самой Е-дате!!!!!!! Вместе с доп.соглашениями и актами!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
?б вашу мать, делайте бухгалтера тройную работу, вам же делать нех?й - это так называется?
Светлана Питбуль
30.07.2018
форму Звіту розроблено відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 3 Закону про публічні кошти, тобто складати його повинні державні та комунальні підприємства. Це підтвердили і розробники веб-порталу в газеті «Бухгалтерія: бюджет», № 13/2017, с. 27. Додатково ми звернулися до Мінфіну, щоб отримати офіційну відповідь. Вона — в листі, що коментується.

ВАЖЛИВО! Мінфін підтвердив, що бюджетні установи, які фінансуються з державного або місцевого бюджету, Звіт не подають (навіть якщо вони надають платні послуги, тобто отримують та використовують кошти від їхньої господарської діяльності).

Звіт потрібно подавати державним і комунальним підприємствам у разі використання коштів, отриманих ними від їхньої господарської діяльності. Які саме це підприємства, визначено в п. 3 ч. 1 ст. 1 Закону про публічні кошти. В листі, що коментується, Мінфін навів їх перелік.

Марина Светлана
31.07.2018
Доброго дня, перечитала декілька раз, так і не зрозуміла який звіт не подають бюджетні установи? напишіть повну назву, буль ласка
Светлана Марина
01.08.2018
Бюджетні установи не подають звіт "Про обсяг платежів у розрізі товарів, робіт і послуг" і це не звіт за формами 2,4.1,4.2,.4.3,7, та ін.
Наталія Светлана
30.07.2018
А з приводу некомерційних комунальних підприємств, що створилося шляхом перетворення бюджетної установи, де можна дізнатися про порядок оприлюднення і договорів, і накладних?
Питбуль Светлана
30.07.2018
Фух.... Спасибо, успокоили :)
Юрій Светлана
30.07.2018
Дякуємо, Світлано.
Марина
30.07.2018
Им просто "там" делать нечего(( Придумывают всякую хрень (извините). Побольше бы штрафов с бедных бухгалтеров скачать в бюджет (в свой карман)!!(( Сидят там дебилы необразованные...аж плакать хочется.. Издеваются над бухгалтерами(( Но никакого толку нет в том, что мы тут пишем и возмущаемся... жаль((
Вадим Марина
30.07.2018
Потрібно не жаліти себе , а захищати свої права.Не давайте своєму начальству грузити вас додатковими обов"язками, вимагайте доплат за роботу, яка не відноситься до бух.обліку, не чекайте коли щось зміниться, а змінюйтесь самі,шукайте нові можливості . Зараз знайти роботу на МЗП не проблема.
Реаліст Вадим
30.07.2018
Вадим, вибач, але ти "неправий". Які в ср... "захищати свої права" у бюджеті? Захистити звісно ж ти можеш свої права, але потім ти просто "сядеш на МЗП" без доплат і все, зате з гордістю, що відмовився виконувати додаткову роботу начальства? І довго ти так протянеш на цій "адській посаді бухгалтера-бюджетника"?
Вадим
31.07.2018
Шановний,мій попередній пост саме про те, що не потрібно " тягнути " і гордитися своєї незамінністю і працьовитістю, чекаючи коли начальство вас оцінить, а шукати нові можливості ,роботу з гідною оплатою.Не будьте хробаком, який заліз в хрін і гадає, шо луччого немає.
Ната
31.07.2018
ВАЖЛИВО! Мінфін підтвердив, що бюджетні установи, які фінансуються з державного або місцевого бюджету, Звіт не подають (навіть якщо вони надають платні послуги, тобто отримують та використовують кошти від їхньої господарської діяльності).

Де це написано???????????
Светлана Ната
31.07.2018
Зайдите на сайт Є-дата и в разделе новости нажмие на ссылку
"Доповнено і оновлено інструкцію з внесення на Портал звіту "Про обсяг платежів за договорами у розрізі товарів, робіт і послуг" (завантаження з csv-файлу)" за 10.02.2017 и ознакомтесь с инструкцией.
Марина
31.07.2018
Зашла в Єдата,що це за -" Звіт про обсяг платежів за договорами у розрізі товарів, робіт і послуг" це звіт за формам 2,4.1,4.2,4.3. та ін.?
Валентина
31.07.2018
а ще "приємніше" що інформації щодо використання коштів фондів загальнообов'язкового державного соціального і пенсійного страхування взагалі не загружають файлом через імпорт.


Abzac
01.08.2018
Я не вношу зовсім. Я один бухгалтер з головним, сократили 2 ставки бухгалтерів. Я просто фізично все не можу зробити. Нікому діла нема. Немає можливості та бажання робити подвійну роботу. На прозорро всі скани договорів є. Читайте. Платіжки проходят через казну - дивіться. А ще це все вносити до екселю... Кому потрібно, приходьте та вносьте
Вікторія
24.01.2019
підскажіть буль ласка яку інформацію вносити до Єдати, комунальному некомерційному підприємству????????????????
Олена
16.08.2019
Я так і не зрозуміла, не комерційні комунальні заклади повині оприлюднити договора на все, чи тиількі ті що більше 1 млн.грн.
Оксана
31.01.2020
Підкажіть, це всі договора потрібно оприлюднювати чи лише що чекрз казну пройшло? І це все робить гол.бух чи юрист?
Надя
19.02.2020
Чи потрібно вносити договір ,наприклад за газопостачання що пройшов відкриті торги
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі