Інформація по темі "" | Публікації по тегу
23.03.21
5886 0
Друкувати
Обране

КЕКВ при придбанні продуктів харчування для виготовлення страв власними силами, з метою організації харчування в підвідомчих закладах МВС

Економічна класифікація видатків бюджету забезпечує єдиний підхід до всіх учасників бюджетного процесу з точки зору виконання бюджету.

Відповідно до підпункту 2.2.1 пункту 2.2 Інструкції придбання, зокрема, продуктів харчування з метою використання у навчальному процесі здійснюється за кодом 2210 "Предмети, матеріали, обладнання та інвентар".

Придбання продуктів харчування та/або оплата послуг з харчування для лікувально-профілактичних закладів, будинків-інтернатів, закладів освіти та інших установ (організацій) згідно із законодавством здійснюється за кодом 2230 "Продукти харчування" (підпункт 2.2.3 пункту 2.2 Інструкції).

З огляду на вищевикладене, придбання продуктів харчування для виготовлення страв власними силами, з метою організації харчування в підвідомчих закладах Міністерства внутрішніх справ України необхідно здійснювати за кодом 2230 "Продукти харчування".

Джерело:
Лист ДКСУ від 21.01.2021 р. N 16-06-06/1712
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×