Інформація по темі "" | Публікації по тегу
17.02.17
10529 1
Друкувати
Обране

Оприлюднено проект Порядку заповнення форм фінансової звітності в державному секторі

Порядком визначається порядок розкриття інформації за статтями фінансової звітності розпорядниками бюджетних коштів та державними цільовими фондами

Форма і склад статей фінансової звітності визначаються Національним положенням (стандартом) бухгалтерського обліку в державному секторі 101 «Подання фінансової звітності»

Порядок та строки подання фінансової звітності визначаються відповідно до Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2000 року № 419.

Звітним періодом для складання квартальної фінансової звітності є період, що починається 1 січня і закінчується в останній день звітного кварталу.

Звітним періодом для складання річної фінансової звітності є бюджетний період, що становить один календарний рік, який починається 1 січня кожного року і закінчується 31 грудня того самого року, якщо не буде визначено інший період у випадках, визначених законодавством.

Фінансову звітність підписують керівник (посадова особа відповідно до законодавства та установчих документів) суб’єкта державного сектору та головний бухгалтер (спеціаліст, на якого покладено виконання обов’язків бухгалтерської служби).

Фінансова звітність подається органам Державної казначейської служби України  на паперових та електронних носіях за умови дотримання вимог законодавства про електронні документи та електронний документообіг.

Порядок заповнення форм фінансової звітності в державному секторі

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
1
Катерина
21.02.2017
Тим ХТО не підписав петицію "про встановлення надбавки за вислугу років працівникам бухгалтерських служб" !!! Не розповідає "басні" що отримує на рівні з прибиральниками!!! Так Вам потрібні гроші!!!!! Не втрачаємо час, голосуємо https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/956
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі