Архів чату за 17.09.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

ОМС 08:32
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!!))))))

Оксанка 08:32
Добрий ранок усім))) Ура, п'ятниця))))

Любов 08:37
Доброго раночку і смачної кавусі ))

Любов 08:39
Може сьогодні хто відповість. Комісія по лікарняних може утворюватися і більше, ніж на один рік?

Тоня 08:40
Любов, може, чому ні?

Любов 08:50
Тоня, дякую))

EVGENIY 09:01
Доброго ранку! Всім гарного дня ) Скоро вже і квартальний ((

ОМС 09:12
EVGENIY, та да. В думках уже готуємось))))

ГАННА 09:12
EVGENIY, доброго ранку , основий працівник переходить на робочий день 4 год при нормі 8 год за заявою, як нараховувати зарплату, якщо не погодинна оплата праці і як бути з єсв рахувати як мінімальної??

Оксанка 09:12
EVGENIY, а там і річний не за горами))))

Катерина 09:16
Доброго ранку! Ми придбали кабель, розетки та вилку для створення подовжувача власними силами. Питання: обліковую то на рахунку 1513, зокрема, електротехнічні матеріали (кабель, лампи, патрони, ролики, шнур, провід, запобіжники, ізолятори тощо)

Катерина 09:17
Чи як запчастини?

Катерина 09:18
Чи 1812?

EVGENIY 09:19
Катерина, а чому не придбати одразу подовжувач?? )))

Катерина 09:20
А тут можна лаятись?))) Наш прекрасний завгосп майстер на всі руки і він не шукає легких шляхів))))

EVGENIY 09:20
ГАННА, є неповний робочий час, є робота на півставки, чому це працівник переходить? Як це оформлено?

EVGENIY 09:22
Катерина, да все це ставте на 1513, а потім коли він все збере до купи то актом це все спишите, і на облік поставите подовжувач на 1812, або ж можете все списати на капінвестиції і потім подовжувач ввести в експлуатація на 1113 ))

Катерина 09:24
EVGENIY, дякую! щоправда, я не хотіла подовжувач ставити на облік

****** 09:40
СДО у всіх не прикріпляє сканкопії?

NeProzorro 09:41
Катерина, пам'ятайте за оприлюднення!!! Прозорість -основа всіх основ :)

11111 09:41
****** у нас тоже

Катерина 09:42
NeProzorro, Все оприлюднено!) Ми лупаємо сю скалу, яка ка же Нєфодов)))

ГАННА 09:44
EVGENIY, наказ на неповний робочий день

EVGENIY 09:47
ГАННА, https://buhgalter.com.ua/news/kadrova-s ... ogo-chasu/

EVGENIY 09:47
ГАННА, https://buhgalter.com.ua/news/podatky-t ... -robitnik/

SHS 09:54
Добрий день, а цьому році в бланках інвентаризації правильно буде писати Ініціали та прізвище чи Власне ім"я ПРІЗВИЩЕ?

SHS 09:56
Я так розімію, що ініціали та прізвище, бо зміни до форми не було. Так?

EVGENIY 10:03
SHS, я теж так думаю! Є затверджені бланки, тому поки що пишемо так як в них

SHS 10:04
EVGENIY, добре, дякую

EVGENIY 10:05
SHS, але ж в будь який момент можуть зміни внести, тому не треба розсляблятися )))

EVGENIY 10:05
сляблятися - хорошо сказав

Бухгалтер_КУЛЬТУРА 10:08
Чи можна десь отримати безкоштовно якісь дані, (довідку чи витяг про власність (з реєстрів)) на нерухоме майно яке в користуванні в установи (будинки і земля)?

ОМС 10:11
EVGENIY,

ОМС 10:11

Оксана 10:14
Держслужбовець пішов до ЗСУ на контракт,за ним зберігається посада і виплачується сер.ЗП. Питання, чи можемо ми брати на його місце людину строкову , при цьому буде йти подвійні видатки по нарахуванню ЗП за даною посадою, чи не порушення це?

спорт 10:28
Підскажіть, є індексація за вересень 2021 року?

Оксанка 10:30
спорт, є

Віка 10:33
спорт, така як в серпні

EVGENIY 10:41
спорт, https://buhgalter.com.ua/dovidnik/indek ... en-jovten/

керр 10:51
Оксана, не є це порушення, хтось має виконувати роботу, такої практики багато)

Наталія В. 10:54
Підкажіть, чи можу я списати по рахунку 1113 на загальну суму 12000 без дозволу вищого розпорядника?

Бухгалтер ОСВІТА 11:04
ПІдскажіть, на роздрукованих е/лікарняних потрібно писати ФЗП за 12 місяців, к-ть днів, вартість дня та суми, затвердження керівником. гол бух та печаткою закладу???

Оксанка 11:06
Бухгалтер ОСВІТА, так, зворотню сторону лікарняного потрібно перепечатати, а потім роздрукувавши, заповняти як зазвичай

Оксанка 11:06
Заповнювати*

Бухгалтер ОСВІТА 11:10
Оксанка, це юмор? Я в шоці, як це зробити у ц/б управління освіти, якщо тільки ОДИН бухгалтер бачить цей л/л, де на зворотньому боці тільки пустий А4

Оксанка 11:10
Бухгалтер ОСВІТА, це я просто неправильно напечатала слово

EVGENIY 11:12
Наталія В., https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... -potribni/

Тат_яна 11:13
Всем добрый день

Оксанка 11:14
Бухгалтер ОСВІТА, напечатайте зворотню сторону самостійно, збережіть той бланк і потім на звороті кожного лікарняного видруковуйте і все

Бухгалтер ОСВІТА 11:14
І все ж таки, підскажіть, може є в чаті бухгалтери ц/бухгалтерій, як ви опрацьовуєте нові л/л

Оксанка 11:15
Бухгалтер ОСВІТА, рекомендацій офіційних ще немає, як хто придумає, так і опрацьовує. Нічого не змінилося)

Бухгалтер ОСВІТА 11:15
Оксанка, дякую

Оксанка 11:17
Бухгалтер ОСВІТА, будь ласка, і співчуваю Вам. Я ось сама залишусь на 2 зліплені установи. Забирають мою підмогу. і думаю як я сама все буду робити...Жах

Олена 11:19
Любов, може хтось і відповість))) створюйте хоч на все життя , але така "тякучка", що весь час доводиться вносить зміни

Оксанка 11:21
Тат_яна,

Світлана 11:21
Добрий день, чи потрібно в наказі на преміювання обов"зково вказувати за який період. Чи якщо не вказувати період, то премія рахується як за тей місяць, в якому вона надана?

Оксанка 11:25
Світлана, потрібно обов'язково, якщо за якийсь місяць, то і прописують н.п.: за вересень 2021 р.

Оксанка 11:27
Світлана, або період з....по....

894 11:27
Добрий день. підскажіть працівник була в липні на лікарняному перерахунок зп був у серпні, в серпні знову відкритий первинний лікарняний , питання як розрахувати оплату лік, якщо за липень перерахунок вийшов з мінусом, який зняла в серпні

Світлана 11:28
Дякую!!!

ФСН 11:31
894, липнева ЗП відкоригована.

Світлана 11:36
Якщо премія до профечійного свята, наприклад до дня бібліотек, чи включати її в розрахунок відпускних?

ОМС 11:41
Світлана, ні

Оксанка 11:46
Світлана, ні

Світлана 11:55
Дякую

Вітка 11:59
Олена освіта, якщо ви на сайті, вчора ви дискутували щодо граничного обсягу навчальної та іншої педагогічної роботи педагогічних працівників.

Так от, граничне пед. навантаження потрібно встановлювати з врахуванням п.91 Інструкції. Наприклад, для вчителя тижневе навантаження на 1 ставку – 18 год. Згідно п. 91 йому дозволено проводити викладацьку роботу у цьому ж закладі освіти, але в середньому не більше 12 год. на тиждень. Для нього разом це буде 30 год.(18+12).

Якщо він отримує по основній посаді 0,5 ставки, то тоді його навантаження не повинно перевищувати 27 год.(9 + 18). І так для всіх педагогічних працівників відповідно до їх педагогічного навантаження. Така робота оплачується за тарифікацією відповідно до п. 68 Інструкції.

Вітка 12:00
За іншу викладацьку роботу, яка проводиться педагогічними працівниками, як виняток, у зв'язку з виробничою необхідністю понад норму, зазначену у цьому пункті, провадиться погодинна оплата за фактичну кількість годин, але не більше 240 годин на рік у порядку, визначеному п.73 Інструкції.

Елена 13:03
Бухгалтер ОСВІТА, я копию протокола подлаживаю( комиссия по соцстраху даёт) и справку на 12 месяцев с подписями директора и гл буха ну и ответственного

Arci 13:29
Добрий деннь!!! У когось СДО почало приймати сканкопії, бо видає помилку??

тата 13:38
Доброго дня,Підскажіть будьласка у нас по штатке 12 од. з них один бухгалтер інші спеціалісти не пов'язані с бухгалтерією, хто повинен бути уповноваженою особою по соц. страху?

Оксанка 13:46
підкажіть, яке найменше число для створення комісій по соц.страхуванню або комісії по списанню і т.д.?

Оксанка 13:47
число членів комісії*

Оксанка 13:48
Я до того веду, що нас у відділі 3 особи, одну хочуть перевести в іншу установу, чи ми удвох зможемо бути в цих комісіях чи все таки це неможливо?

ЛюдКа 13:54
Всім привіт!!!!

ЛюдКа 13:55
Єігеній Не бачу у бланках мережу, передивилась 2 рази.Там вона є? Якщо можна, підкажіть!!!

EVGENIY 13:58
ЛюдКа, а навіщо вам бланк мережі??? Ви ж ї створюєте в програмі від ДКСУ а там і друк є

Оксанка 14:00
EVGENIY, підкажіть мінімальну кількість осіб для створення комісії? Б удь ласка

ЛюдКа 14:05
Не хочу на всю висвітлювати свої проблеми, але казни програмка не має функції додати КПКВ, що доволі дивно. Тут (на новому місці роботи) роблять паперовий варіант, несуть в казну, казна вносить в свою програму і нам дає файли, які ми в свою МЕРЕЖУ кидаємо і в нас є новий КПКВК!!!!Хух.......!!!

ЛюдКа 14:07
Я вже бланк знайшла.

EVGENIY 14:19
ЛюдКа, бланк ось тут https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... yudzhetiv/

EVGENIY 14:20
ЛюдКа, програма нормально додає КПК просто оновіть довідники, програма робе все що від неї треба ))

EVGENIY 14:20
Оксанка, приймальної комісії??? )))

EVGENIY 14:21
Оксанка, а не побачив попердні повідомлення

Оксанка 14:29
EVGENIY, комісії із соц.страху або комісії з інвентаризації

Оксанка 14:30
EVGENIY, у нас самостійний відділ з 3 осіб, хочуть залишити 2. От я і думаю чи можемо ми 2 особи бути у комісіях, чи повинно бути як мінімум 3?

EVGENIY 14:35
Оксанка, https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... henogo-iz/

894 14:36
підскажіть у довідковому звіті вказувати місяць 7 чи 1 за ІІІ квартал

Оксанка 14:38
EVGENIY, дякую

ОМС 14:47
894, та вроді ж 1

ЛюдКа 14:49
Євгеній , як їх оновити? в класифікаторі?

ЛюдКа 14:50

тата 14:53
Доброго дня,Підскажіть будьласка у нас по штатке 12 од. з них один бухгалтер інші спеціалісти не пов'язані с бухгалтерією, хто повинен бути уповноваженою особою по соц. страху?Подробиці: https://buhgalter.com.ua/

тата 14:54
Вибачте за повтор,щос не те нажала,але питання актуалне

ГАННА 14:59
EVGENIY, якщо людина працює на о,5 ставки, індексація теж йде пропорційно відпрацьованому часу?

EVGENIY 14:59
ГАННА, да

керр 14:59
тата, що значить повинен) усі в рівних умовах, на зібрані обрати достойного)

керр 14:59
При чисельності на підприємстві застрахованих осіб 15 і менше на загальних зборах працівників обирається уповноважений із соціального страхування

EVGENIY 15:00
ЛюдКа, на сайты казна ось тут скачати ы закинути в паку НДІ https://www.treasury.gov.ua/ua/file-sto ... formatsiya

ГАННА 15:03
EVGENIY спасибі

тата 15:07
Дякую, але все валять на бухгалтера. Сам визначай стаж. розраховуй,заповнюй і підписуй

ОМС 15:11
тата, та це не тільки у вас, така наша бухгалтерська доля

Ната 15:17
тата, стаж визначають кадри, навряд чи у вас є кадровик, знач така наша бухгалтерська доля... а за уповноваженого по соцстраху можете повоювати. Але, якщо у Вас також бачать і уповноваженого, то збори і голосування самі знаєте чим закінчитася

Тат_яна 15:20
Оксанка, в инвентаризационную комиссию будете привлекать кого то со стороны, " за згодою ", например, с вышестоящей, или там с финансового управления, т.п.

Тат_яна 15:22
Ната, у вас уповноважений по соц страху действительно свою часть работы делает? Вам повезло, это редкость

ОМС 15:27
Тат_яна, о появилась

ОМС 15:27
Тат_яна, я тебе уже прогул чуть не поставила

Ната 15:28
Тат_яна, у нас 340 чел и коммисия по соцстраху 4 человека. Я заступник Голови. По факту все делаю сама, и ношу всем на допдпись. Только если есть проблемные больничные, тогда действительно собираем коммисию.

Оксанка 15:31
Тат_яна, буда-біда...ще їх тут не вистачало для повного щастя )

ОМС 15:33
Ната, поверьте, это практически везде так. То у вас хоть проблемные комиссионно, а в основном и проблемные головная боль бухгалтера. Остальные только подписи ставят и то нехотя))))))

Оксанка 15:35
ОМС, точно...

ОМС 15:35
ВСЕМ

Оксанка 15:35
ОМС,

Таис 15:37
Будь ласка, які проводки: земельну ділянку передали до земель міської ради.

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”