Доброго ранку!
EVGENIY: 08:27
Доброго ранку, всім гарного дня
ALLA: 08:44
Доброго ранку всім та гарного дня. Потрібна допомога: багодійник надав систему безперебійного освітлення та енергозабезпечення (по ціні основний засіб), але для його запуску потрібниі провід та автоматичний вимикач в комплекті вони відсутні. Питання по якому КЕКВ закуповувать вимикач та провід? Дякую
Олена: 08:52
Добрий ранок!
EVGENIY: 08:53
ALLA, 2210
Голді: 09:18
СДО у когось працює, чи тільки у мене не заходить зовсім?
Ірина: 09:19
Голді, працює,але дуже погано.
наталі: 09:25
добрий ранок. працівника в липні перевели на іншу посаду в межах однієї установи. зараз він йде у відпустку. розрахунковий період буде 12 попередніх місяців?
Марія: 09:33
Голді, туго,але працює
керр: 09:36
наталі, буде 12 попередніх місяців
ALLA: 09:40
EVGENIY:, дякую
наталі: 09:41
керр, дякую
Оксана: 09:45
доброго дня, підкажіть будь ласка, нам хочуть передати на 113 рахунок майно зі зносом 100%, чи це правильно?
EVGENIY: 09:51
Оксана, я вважаю не правильно
Оксана: 09:53
EVGENIY, дякую
Іра: 10:09
Голді, не заходить зовсім
наталі: 10:24
чи можна оплатити встановлення тривожної кнопки по постанові 590?
Олена: 10:27
При поточному ремонті треба робити дефектний акт чи дефектну відомість?
EVGENIY: 10:28
Олена,
віка 7: 10:29
Доброго дня. Під час завершення інвентаризації необхідно зробти Звіряльну відомість. Як її треба заповнювати: 1) ставити лише то чого не вистачая, або 2) перелік всього майна і ставити прочерки?
EVGENIY: 10:31
віка 7, там зірочку в самому низу бланка прочитайте
віка 7: 10:42
EVGENIY, дякую
Олена: 10:46
добрий день, підкажіть інвентарні номери ОЗ присвоюються коли ввдяться в експлуатацію чи коли придбані?
Олена: 10:54
а якщо ОЗ благодійна допомога коли присвоюються інвентарні номери?
Марина: 11:02
Олена, відразу, бо в проведеннях з благодійкою не передбаченні кап. інвестиції
Оксана: 11:22
добрий день. підкажіть колеги чи маємо право виплатити матдопомогу на оздоровлення прибиральниці бібліотеки, фонд дозволяє, обмежень по законодавству не знайшла. допоможіть будь ласка. дякую.
керр: 11:32
Оксана, маєте право, наказом мінкульту 745 передбачено)
Ольга 1: 11:37
Добрий день, є перерив у довідці МСЕК , попередня діє до 01.11.2024, наступна видана 13.11.2024, за ці 12 днів нараховувати 22% чи на період воєн.стану довідка діє?
Галина: 11:48
Оксана, якщо соц-побут не платили. Ба вона має право на одну (ну або на декілька, але сумарно не більше посадового)
Ольга: 11:54
як розрахувати середню для матеріальної допомоги, якщо людина прийнята в середині жовтня,а виплачуємо у листопаді?
EVGENIY: 12:05
Ольга,
Рая: 12:07
Добрий день!Підкажіть,будь ласка,чи можна виплачувати компенсацію за невикористану відпустку під час воєнного стану(працівник не звільняється)?
EVGENIY: 12:07
Рая,
Ольга 1: 12:08
EVGENIY, а до мого питання відповіді немає?
EVGENIY: 12:08
Рая,
EVGENIY: 12:08
Ольга 1, я не знаю , можна розумчика запитати
EVGENIY: 12:09
Ольга 1, ось відповідь розумчика, чесно кажучи я не очікував що він надасть відповідь
Ольга 1: 12:15
EVGENIY, ДЯКУЮ
Ольга: 12:16
EVGENIY, Ви відповіли Раї,але ж там нічого немає про умови виплат під час військового стану.Мене теж цікавить виплата компенсації без звільнення(основна відпустка надана)
EVGENIY: 12:17
Ольга, читайте статті, спробуйте пошук по сайту купа статей
EVGENIY: 12:19
по перше в бюджетних установах виплата компенсації це саме по собі вже дивно, ви хіба в кошторисі таке закладаєте? Тому майже завжди в аудиту будуть питання чому ви витрачаєте кошти на видатки які не закладали в кошторисі?
EVGENIY: 12:20
По друге військовий стан нічого не обмежує, він дає право керівнику щось там обмежити, але це не обов'язок а лише право
Ольга: 12:21
EVGENIY, дякую
Маша: 12:23
Ольга 1, А більше в довідці не має ніякої інформації крім коли видана. Наприклад з якого по яке ...
Інна: 12:24
Добрий день! Працівник звільняється 30.11.24, Був у відпустці без збереження, компенсація 580 грн. Чи потрібно донараховувати ЄСВ?
керр: 12:32
Інна, на 30 днів трудових відносин є база нарахування єсв, виходить що потрібно...
Маша: 12:34
Ольга 1, Комісія може через поважні причини вчасно не розглянути ( відпустка, велика кількість документів та ін.) навіть хоч вчасно подані документи. К нас був випадок такий то перериву не було, навіть пенсійний підтвердив.
Ольга 1: 12:41
Маша, пенсійний сказав що ніяких розяснень письмово не дає, але сказав що дія довідки діє і працівник пенсію отримує
1: 12:51
Ольга 1, пенсію отримує, але нарахування на зарплату 8,41% проводиться при наявності чинної довідки МСЕК. При її відсутності-22%.
Маша: 12:56
Ольга 1, Уважно почидпайте що написано в довідці . Там є термін з ... по....
Олена: 12:56
Марина, дякую
керр: 12:59
Ольга 1, при повторному огляду МСЕК дата з якої встановлено інвалідність не зазначається, і період інвалідності для ПФ не переривається...
Андрій: 13:05
Підкажіть або дайте посилання на статті що і куди треба подавати у разі звільнення головного бухгалтера? (на казначейство, податкову, про токен)
Рая: 13:06
EVGENIY, дякую!
Інна: 13:29
керр, Дякую!
Тетяна: 13:50
Доброго дня. Спеціаліста ОМС переведено на вищу посаду. В розрахунок матеріальної допомоги брати лише відпрацьований період за новою посадою?
EVGENIY: 13:51
Андрій, ось тут написано що подавати в казначейство в п'ятому розділі
EVGENIY: 13:52
Андрій, ось про податкову
Андрій: 13:59
EVGENIY, тобто одразу треба подвати тільки лист про звільнення ? Без копій документів. А вже потім картку нову оформляти ?
EVGENIY: 13:59
Андрій, якщо там так написано то да, щоб відповісти мені треба прочитати що там написано якщо ви прочитали то значить так треба
Андрій: 14:00
EVGENIY, а КЕП на токені теж треба одразу наступного дня скасовувати? Чи можна пізніше ?
Андрій: 14:00
вже з офоромленням нового підпису на нового головбуха ?
EVGENIY: 14:06
Андрій, я на пам'ять такі речі не пам'ятаю, нажаль. Чисто теоретично мабуть в день звільнення треба і КЕП відміняти адже вже не має таких повноваженнь у людини
Людмила: 14:08
Платежі в казні в кого проходять?
л.л.: 14:14
як правильно перевести працівника з основного місця праці за сумісництвом та навпаки
Олена: 14:18
л.л., через звільнення
Оксана: 14:18
Хто робив коригуючі заявки? Треба прикріплювати платіжку і обгрунтування? Працівник повертає самостійно в ПФУ кошти чи установі, в якій працює,а установа ПФУ?
керр: 14:25
Тетяна, якщо переведено без звільнення і прийняття, тоді буде 12 місяців роботи
Олена: 14:34
л.л.,
Тетяна: 14:37
Дикую
Оля: 15:00
СДО працює?
Марина: 15:10
Людмила, не проходять(
Міла: 15:26
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як оплачується заміна вчителя в школі при хворобі? Замінено 10 годин
EVGENIY: 15:40
Міла,
ЛЕСЯ: 16:07
EVGENIY, доброго дня! яка вартість програми фіт -бюджет на 2024 рік з обслуговуванням?
Маша: 16:14
ЛЕСЯ, у горі "фіт бюджет " нажміть і там вся інформація. Контактні телефони є, можна навіть подзвонити і дізнатися якщо вас цікавить ширша інформація
ЛЕСЯ: 16:14
Маша, вже все дізналась
EVGENIY: 16:15
ЛЕСЯ, Маша,