Доброго ранку всім!
EVGENIY: 08:38
Доброго ранку, всім гарного дня
Оксана: 08:45
Добрий ранок! Працівниця знаходиться у відпустці по догляду за дитиною до 3-х років і є знов відкритий лікарняний по вагітності та пологах. Як розрахувати середню?
Вікторія: 08:45
Доброго ранку! Відпустка щорічна з 30.12.2024 по 04.01.2025 і додаткова відпустка з 05.01.2025 по 13.01.2025. Нараховуємо дві середньоденні?
EVGENIY: 08:51
Оксана,
EVGENIY: 08:55
Вікторія,
Оксана: 09:26
EVGENIY, але якщо сума допомоги в місяці менша МЗП, то донараховувати ЄСВ?
EVGENIY: 09:31
Оксана, да
Оксана: 09:40
EVGENIY, сердечно дякую!
тетяна: 09:48
доброго ранку, чи працює сдо у вас?
Інна: 09:57
тетяна, працює, відправляла платіжки
тетяна: 09:58
дякую
Віка: 10:03
тетяна, СДО то працює, але відправлені зобов'язання вже з годину в статусі Отриманий казначейством
коледж: 10:13
тетяна, вже не працює
Марічка: 10:23
Будь ласка, потрібна консультація, міська рада направляє згідно розпорядження у відрядження з четверга по суботу, мені як бухгалтеру оплачути середньоденний заробіток включно з вихідним суботою? Чи за суботу потрібно ще і в подвійному розмірі?
EVGENIY: 10:29
Марічка, в суботу він буде працювати у відрядженні?
Марічка: 10:35
так
Марічка: 10:35
семінар
школа: 11:12
Всім Доброго, Тихого, спокійного початку робочого тижня.
школа: 11:13
Що то за: наказу ДКСУ від 13.12.2024 N368
EVGENIY: 11:14
школа, 13 грудня це була п'ятниця ще наказу ніде не має у відкритому доступі, а що вньому і чому питаєте?
школа: 11:20
Казначейство просить надати в паперовому варіанті всі довідки (кошториси, плани асигнувань... довідки про зміни) по бюджету за увесь 2024 рік.
Олеся: 11:25
EVGENIY, поясніть чому так вимагають вносити зміни до кошторису по надходженнях за послуги. То ж наші гроші? І ще треба довідки змін робити. Але для чого?
Лілія: 11:29
школа, для чого ? Вони ж завжди навпаки вимагали тільки по СДО все надсилати
Наталія: 11:33
СДО працює??
EVGENIY: 11:34
Олеся, ось тут про це написано
EVGENIY: 11:35
школа, і це якось пов'язано з тим наказом? Можливо це стосується тільки тих хто передислокувався? Я не маючи що там в наказі нічого не може скати лише здогадуватись
Олеся: 11:38
EVGENIY, але для чого якісь зміни вносити? ну прийшло менше чи більше і що? то ж власні кошти. Яка логіка таких всіляких зайвих дій ?
EVGENIY: 11:41
Олеся, я не писав порядок затвердження кошторису, якщо так написано значить так треба ))) Ці цифри є у зведеному по країні кошторису і якщо всі ось так не будуть робить то дані по планам будуть нереальні і ніяких управлінських рішень не можливо буде ухвалювати, це якщо коротко )))
4321: 11:48
перерахунок зп в грудні за попередні півроку (недонарахували вислугу)..ВЗ утримувати 5%?
Олеся: 12:00
EVGENIY, ті, хто приймає рішення бачать і планові показники і фактичні. Не можуть самі собі їх співставити (без внесення змін) ?
NeProzorro: 12:01
Олеся, це так що була якась робота лишня і видимість діяльності. Взагалі більше половини бухгалтерської, економічної, бюджетної роботи - просто зайва
Марина: 12:03
Доброго дня. Чернігівська область, СДО не працює.
4321: 12:13
допоможить 11:48
EVGENIY: 12:14
4321, не має відповіді, чисто логічно всі перерахунки відносяться до місяця в якому зроблені і утримувати треба 5% але це не точно
4321: 12:20
EVGENIY, дякую..от і у мене, начебто 5, але не точно
Ірина: 12:26
Підкажіть! Вирішили пеедагогам за рахунок залишку виплатити фіксовану суму 1500 гривень .Вона рахується за фактично відпрацьований час??? у нас спірне питання
123: 12:31
Хтось знає чи оновиться freezvit хоча б до 20 числа?
к: 12:46
добрий день, якщо заміну нараховуємо за листопад то військовий 5% чи 1,5%
ната: 12:56
к, -як що за листопад то 1 ,5%
Люсія: 13:08
Добрий день! Підкажіть будь ласка, благодійником було проведено роботи з реконструкції та капітальний ремонт приміщення, але акт на загальну суму робіт, не розбито де капітальні, а де реконструкція. Чи буде помилкою взяти на облік тільки по КЕК реконструкції?
Олена: 13:09
Люсія, я думаю треба розбивати по КЕКВ
Люсія: 13:10
Олена, так немає більше ніяких документів і як розбити?
Олена: 13:11
Люсія, а в самому акті вказано однією сумою чи декілька строчок по найменуванню робіт?
Люсія: 13:12
Олена, просто одна суму робіт
КсюШа: 13:21
Доброго дня!Хтось через СДО робив мережу на 2025 рік,як зробити та сканкопії прикріпити?
Олена: 13:21
Люсія, можливо розділіть комісійно по середнім ринковим цінам
Марічка: 13:27
EVGENIY, допоможіть будь ласка з ти відрядженям у вихідний, що порадите?
Олена: 13:29
Ірина, якщо фіксована сума премії, то не прив'язується до фактично відпрацьованого часу
Олена: 13:37
EVGENIY, Марічка, теж цікавить таке питання, у відрядженні в табелі у вихідний ставлять "В" розумій як хочеш працював чи ні
EVGENIY: 13:54
Марічка, Олена, моя думка якщо семінар в суботу то за цей день отримують добові, а середній заробіток за цей день не нараховують, моду помилятись, але навіть я був на курсах і ніхто мені за вихідні нічого не платив, за робочі дні зберігається заробіток середній
EVGENIY: 13:55
це за умови що це семінар, якщо це дійсно відрядження в якому людина працює в суботу то думаю тут вже треба оплачувати в подвійному розмірі або надавати вихідний
Л.Л.: 13:57
ПРОШУ ДОПОМОГИ.працівниця звільнена 31,08,24 на вимогу суду просять довідку про середню зарплатуіз врахуванням їїсередньомісячної та середньоденної зарплати як її правильно розрахувати.07,та по 25,08,24 була відпустка
Марина: 14:11
Добрий день. Підкажіть будь ласка, чи встановлюється доплата 15% за науковий ступінь доктора мистецтвознавства?
Олена: 14:14
EVGENIY, дякую
Марічка: 14:25
EVGENIY, щиро дякую
Ірина В.: 14:37
Доброго дня, надали Мережу 2025 через СДО. Казначей каже, що перевірила її, але статус не змінюється. ніде не з'явилась позначка, що "Прийнято" чи "Проведено". Турбує, чи все правильно зроблено?
Олена;;;;: 14:40
Добрий день колеги. підкажіть будь ласка чи входить премія за сумліне виконання службових обовязків в доплату до мінімальної заробітної плати?
Світлана: 14:43
добрий день. Підскажить будь ласка, якщо комунальна установа неприбуткова , неплатник ПДВ надасть послугу яка незвільнена від ПДВ сума 10 000 , то треба сплатити ПДВ ?
Олена: 14:46
Ірина В., аналогічна ситуація. Казначейство сказало що будуть проводити на початку наступного року, щоб нам звіти нормально здати. Тільки тоді буде змінено статус.
Олена: 14:50
КсюШа, через Логіку підписувала мережу. В СДО, в закладці мережа є закладка імпорт. Там є 3 кнопочки для прикріплення форматів мережі і 1 - сканкопія. Туди й кріпите. А потім натискаєте імпортувати.
Гірничий ліцей: 14:52
Добрий день, підкажіть , будь ласка , викладач за основним місцем робити приніс довідку про призупинення тр. відносин до кінця воєн. стану .Заробіток 0 грн. У нас він прийнятий як зовнішній сумісник на 0,8 ставки. Заробітна плата менше за мінімальну. Чи потрібно дотягувати ЄСВ до мінімального внеску? Дякую.
Тетяна: 15:03
Вимоги щодо нарахування єдиного внеску на заробітну плату (дохід), що не перевищує розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на місяць, не застосовуються до:заробітної плати з джерела не за основним місцем роботи; - переостанні абз.р.ІІІ наказу №449 від 20.04.2015
Ірина В.: 15:05
Олена, Дякую за відповідь щодо Мережі, добре,що Вам пояснили.
ната: 15:08
Олена;;;;, Зараз уся премія по техпрацівникам входит до мін плати
Віка: 15:08
Доброго дня чи працює СДО?
Оля: 15:10
Віка, моментами
МЕДИК: 15:21
Доброго дня. Чи може хтось поділитися бланком особового рахунку працівника в екселі або ворді? Ніде не можу його скачати(((((
EVGENIY: 15:23
МЕДИК, тому що його не існує
МЕДИК: 15:25
EVGENIY, може хоть зможе виручити і поділитися своїм...
EVGENIY: 15:35
МЕДИК, кожен робе сам під себе ви самі можете зробити, зарплата за 12 місяців і там вже як фантазія, можете просування по посадам, відпустки лікарняні додавати або ні
МЕДИК: 15:35
EVGENIY, добре, дякую. Спробуємо
EVGENIY: 15:37
МЕДИК, ось можете зайти в демо базу фіт бюджет і самі зробити
МЕДИК: 15:38
EVGENIY, щиро дякую
Л.Л.: 16:32
ДАЙТЕ ПОРАДУ НА 13,57
EVGENIY: 16:41
Л.Л., там не дуже зрозуміле питання, може тому не відповідають я вже тричі перечитав не розумію що треба
Л.Л.: 16:51
СУД ВИМАГАЄ ДОВІДКУ ПРО СЕРЕДНЮ зарплату із врахуванням її середньомісячної та середньоденної зарплати.дослівно написала х вимоги суду.працівниця звільнена з 31,08,24. в 07 та 08 відпустка по 25,08,24
Л.Л.: 16:52
такого не було ще на практиці
EVGENIY: 16:54
Л.Л., мабуть, ось така середня їм потрібна