Інформація по темі "" | Публікації по тегу
11.12.15
9462 5
Друкувати
Обране

Місцеві бюджети - 2016 затверджуються до 25 грудня

Оновлена з 01.01.2015 р. ч. 2 ст. 77 Бюджетного кодексу України передбачає, що місцеві бюджетизатверджуються рішенням Верховної Ради АР Крим, відповідної місцевої ради до 25 грудня року, що передує плановому.

Якщо до 1 грудня року, що передує плановому, Верховною Радою України не прийнято закон про Державний бюджет України, Верховна Рада АР Крим, відповідна місцева рада при затвердженні відповідних місцевих бюджетів ураховують обсяги міжбюджетних трансфертів (освітня субвенція, субвенція на підготовку робітничих кадрів, медична субвенція, субвенція на забезпечення медичних заходів окремих державних програм і комплексних заходів програмного характеру, базова й реверсна дотації), визначені в законі про Державний бюджет України на попередній бюджетний період.

У двотижневий строк із дня офіційного опублікування закону про Державний бюджет України Верховна Рада Автономної Республіки Крим, відповідна місцева рада приводять обсяги міжбюджетних трансфертів відповідно до закону про Державний бюджет України.

Верховна Рада АР Крим, обласні, міські, районні, селищні, сільські ради при затвердженні відповідних бюджетів ураховують у першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ і послуги зв'язку, які споживаються бюджетними установами. Ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи встановлюються виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

Порядок складання проектів місцевих бюджетів описаний у ст. 75 Бюджетного кодексу України.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
5
наталя
11.12.2015
как залаживать заработную плату, если с мая убирают госслужбу?и главный бухгалтер тоже без госслужбы?
оксана
13.12.2015
кроме того не ясно какая зарплата будет. Что считать вообще?
Сергій
14.12.2015
Найголовніша проблема - як закладувати індексацію в бюджети на слідуючій рік, коли її хочуть"обнулити"?
Натали
16.12.2015
Такая путанина. Бедные бухгалтера и экономисты. Слов нет. Такое ощущение что правительство над нами смеётся.
Василь
16.12.2015
Таки так, сміється і знущається. Заходьте на електроні петиції тай голосуйте - бухгалтери
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі