Інформація по темі "" | Публікації по тегу
27.04.22
12019 3
Друкувати
Обране

Держслужбовців чекають скорочення. Вже є методика

Державні органи чекає функціональний аудит за методикою, підготовленою Національним агентством з питань державної служби. Відповідно до уточненого переліку завдань органи визначатимуть кількість персоналу.

Про це в інтерв’ю телеканалу «Київ» розповіла голова НАДС Наталія Алюшина.

«Завдання держави на сьогодні – скоротити видатки на утримання держапарату, але при цьому зберегти його дієвість. Очевидно, що частина завдань і функцій державних органів тимчасово стала неактуальною. Деякі потребують перегляду чи адаптації до умов війни», - зауважила чиновник.

У НАДС опрацювали методику, що дозволяє будь-якому органу публічної влади здійснити функціональний аудит своєї діяльності і виокремити пріоритетні напрями.

«Наша методика дозволяє усім органам влади відмовитися від зайвих функцій та витрат. І навпаки – сконцентруватися на наданні необхідних для людей послуг, - зауважила Н.Алюшина. - Інституції зможуть коректно визначати кількість персоналу, необхідного для виконання уточненого переліку завдань. Десь він може бути скорочений, а в інших місцях – навпаки доданий».

Повідомляється, що апробацію розробленої методики Агентство розпочало з себе. Невдовзі, після отриманих результатів, буде визначено курс змін у НАДС, а сама методика буде запропонована усім органам публічної служби.

Закон і Бізнес

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
3
Оля
27.04.2022
під час війни....... удар у спину, залишися ще й без роботи. за що ви нас так ненавидите? у Києві там й скорочуйтесь, там є кого а в нас. ми такі люди, як і всі, за що?
ніка
27.04.2022
перед тим як скорочувати, треба створити робочі місця.
Інна
21.05.2022
Скорочення необхідно починати з Києва та обласних управлінь, 1 працівник з централізованого аппрату = 10-15 районних спеціалістів, на яких тримається вся робота, ефективність та імідж організації. А то в районі залишили 2-3 особи, роботою завалили, ще й на свій рахунок відправили
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×