Інформація по темі "" | Публікації по тегу
15.04.15
2108 0
Друкувати
Обране

Роботодавців зобов'яжуть індексувати розмір аліментів

Комітет з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення рекомендує Верховній Раді прийняти за основу проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо індексації розміру аліментів

Під час розгляду на засіданні Комітету 8 квітня, зазначалося, що законопроектом (реєстр. №2426) пропонується провести індексацію розміру аліментів, визначених судом у твердій грошовій сумі.

Згідно з проектом, підприємства, установи, організації, фізичні особи-підприємці, які здійснюють стягнення аліментів з боржника, автоматично повинні проводити індексацію таких коштів. У свою чергу, державний виконавець територіальних органів Державної виконавчої служби буде здійснювати контроль за індексацією розміру аліментів, а в окремих передбачених законом випадках - самостійно проводити таку індексацію.

Члени Комітету, враховуючи подорожчання споживчих товарів і послуг, вважають, що законодавчі зміни дозволять підтримати жінок з дітьми, яким судом встановлені аліменти у твердій грошовій сумі.

За матеріалами Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України 

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі