Інформація по темі "" | Публікації по тегу
17.05.24
2052 0
Друкувати
Обране

Розʼяснення Мінекономіки щодо продовження бронювання від мобілізації на місяць

Нагадаємо, що 7 травня Кабмін продовжив ще на один місяць дію відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов’язаним рішеннями Міністерства економіки. Відповідної постановою КМУ від 07.05.2024 р. № 516 установлено, що строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов’язаним відповідними рішеннями Міністерства економіки, які не закінчилися на день прийняття цієї постанови, продовжуються автоматично на один місяць.

На сайті Мінекономіки оприлюднено лист-роз’яснення від 14.05.2024 р. № 2704-20/35460-03 щодо організації бронювання військовозобов’язаних в умовах правового режиму воєнного стану. 

У ньому Міністерство розповідає про нюанси застосування норм щодо продовження дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов’язаним рішеннями Міністерства економіки. 

Автори листа зауважили, якщо строк дії відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації закінчується 17.05.2024, згідно з Постановою № 516 строк її дії автоматично продовжується на один місяць, тобто до 17.06.2024.

Водночас, Постановою № 516 не передбачено прийняття Міністерством економіки додаткових рішень щодо продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, які не закінчилися станом на 07.05.2024 (наказів Міністерства економіки про продовження строків дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації).

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×