Інформація по темі "" | Публікації по тегу
25.02.19
7975 3
Друкувати
Обране

Скорочення працівників органів статистики

Кабмін постановою від 20.02.2019 р. № 108 прийняв рішення щодо подальшої модернізації державної статистики шляхом реформування апарату Держстату та оптимізації його структури.

Постановою передбачено перерозподіл граничної чисельності працівників апарату Держстату та його територіальних органів шляхом збільшення граничної чисельності працівників апарату Держстату на 184 одиниці з одночасним зменшенням чисельності працівників його територіальних органів на 295 одиниць. У результаті перерозподілу загальна гранична чисельність працівників органів статистики буде зменшена на 111 одиниць.

За інформацією Уряду, реалізація цього документа частково усуне диспропорцію у співвідношенні кількості працівників апарату Держстату та його територіальних органів, наблизивши до співвідношення чисельності у статистичних службах країн ЄС, та забезпечить можливість реформування Держстату на центральному рівні.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
3
12345
25.02.2019
Ну да! Как всегда - рядовых под нож, а центр. аппарат (читай теплые места для нужных людей) - расширить и углУбить.
Вадим
25.02.2019
Краще кількість непотрібних статистичних звітів зменьшіть, тим паче більшість показників малюєте не по реальних даних, а за вказівкою зверху.
Сергій
01.03.2019
Придурки!!! Дебіли!!!
Вибачте за лайку. Просто слів не вистачає. Скоротимо всього на 111 одиниць, а те, що в забитих районах 300 чоловік звільните, де їм тоді роботу шукати?! Диспропорцію вони усувають, а що повинна бути пропорція 1 до 1? З такою тенденцією, скоро вся країна переїде в Київ жити і працювати начальниками... Сумно, що такі дурні керують...
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі