Інформація по темі "" | Публікації по тегу
21.10.13
1262 0
Друкувати
Обране

К органам власти можно будет обратиться в электронной форме!

Відповідний законопроект був схвалений на засіданні уряду.  

Наразі звернутися до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій можна або в усній (на особистому прийомі), або в паперовій формі (із зазначенням зворотної адреси та особистим підписом).


У разі прийняття законопроекту «Про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» (щодо електронної форми звернень)» громадяни та підприємці зможуть звертатися також в електронній формі через Інтернет.


Для того щоб електронне повідомлення отримало статус звернення громадян, згідно з Законом України «Про звернення громадян» необхідно буде підписати його електронним цифровим підписом. В іншому випадку таке електронне звернення без електронного підпису не підпадатиме під статус звернення громадян і не буде обов’язковим для розгляду, оскільки прирівнюватиметься до анонімного.


За словами Михайла Бродського, для того щоб оформити електронне звернення, необхідно буде отримати ключ електронного цифрового підпису. Зокрема, його можна отримати безкоштовно у Міністерстві доходів і зборів України.  

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі