Інформація по темі "" | Публікації по тегу
09.04.14
2155 0
Друкувати
Обране

Вскоре госпредприятия будут составлять финпланы по новой форме

Цей Порядок визначає процедуру складання, затвердження (погодження) та контролю виконання фінансового плану суб’єкта господарювання державного сектора економіки (далі — фінплан підприємства).

Фінплан підприємства складається за формою згідно з додатком 1 до цього Порядку на кожен наступний рік із поквартальною розбивкою та відображає очікувані фінансові результати у запланованому році. Він також містить довідкову інформацію щодо фактичних показників минулого року та планових показників поточного року.

Підприємство може складати фінплан і готувати пояснювальну записку до нього з використанням рекомендацій щодо складання фінплану підприємства та звіту про його виконання, підготовки пояснювальних записок до них, зазначених у додатку 2 до цього Порядку.

Проект фінплану підприємства із пронумерованими, прошнурованими та скріпленими печаткою сторінками у двох примірниках у паперовому та електронному вигляді подається до органу, уповноваженого управляти державним майном, у тому числі корпоративними правами держави, до 15 червня року, що передує плановому.

У такому самому порядку проект фінплану підприємства, засновником якого є КМУ, подається до центрального органу виконавчої влади, відповідального за забезпечення реалізації державної політики у відповідній сфері.

У разі ухвалення проекту наказу втратить чинність наказ Мінекономіки від 21.06.2005 р. № 173 «Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів державних підприємств, акціонерних, холдингових компаній та інших суб’єктів господарювання, у статутному фонді яких більше 50 відсотків акцій (часток, паїв) належать державі, та їх дочірніх підприємств». 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі