Інформація по темі "" | Публікації по тегу
06.05.14
1203 0
Друкувати
Обране

Налоговая скидка для студентов, обучающихся в филиале иностранного университета на территории Украины

ГУ Міндоходів у м. Києві повідомляє, що студенти, які навчаються у філії вищого навчального закладу іноземної держави на території України мають право на застосування податкової знижки, якщо такий ВНЗ надає освітні послуги відповідно до вимог чинного українського законодавства.  

Так, до податкової знижки включаються фактично здійснені протягом звітного податкового року платником податку витрати, підтверджені відповідними платіжними та розрахунковими документами, зокрема, квитанціями, фіскальними або товарними чеками, прибутковими касовими ордерами, копіями договорів, що ідентифікують продавця товарів (робіт, послуг) і їх покупця (отримувача). У зазначених документах обов’язково повинно бути відображено вартість таких товарів (робіт, послуг) і строк їх продажу (виконання, надання).

Отже, у разі, якщо філія іноземного університету, що знаходиться на території України, надає освітні послуги з дотриманням усіх вимог Закону «Про вищу освіту», то питання, щодо віднесення коштів сплачених платником податку на користь такого закладу до податкової знижки, можуть розглядатися контролюючим органом за місцем реєстрації платника податку на підставі копій відповідних документів.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі