Інформація по темі "" | Публікації по тегу
27.04.20
5293 7
Друкувати
Обране

Бухгалтер.com.ua увійшов у ТОП-10 найбільш популярних фінансових ЗМІ України

"У період карантину українці стали особливо уважно стежити за новинами фінансового ринку, в законодавстві, курсом валют, банківськими новинами, ситуацією з депозитами, кредитами, цінами на газ для населення і т.д. Режим самоізоляції вніс свої корективи: і відвідуваність популярних онлайн-ЗМІ різко зросла»- прокоментував засновник PRNEWS.IO Олександр Сторожук.

До десятки лідерів увійшли minfin.com.ua - 19 млн. переглядів за місяць, liga.net - 13,6 млн. І finance.ua - 7,7 млн. візитів, kurs.com.ua - 7,5 млн. і buhgalter911.com 1,7 млн. переглядів на місяць відповідно. За ними слідують prostobank.ua, buhgalter.com.ua, enovosty.com і dengi.ua. Завершує рейтинг фінансових ЗМІ PRNEWS.IO сайт dengi.informator.ua.

Фінансовий портал «Мінфін» робить акцент на оперативному відображенні курсів валют, банківській інформації, кредитних і депозитних ставках, котируваннях акцій і іншій інформації, потрібній представниками українських ділових кіл.

«ЛігаБізнесІнформ» - одне з найбільших інформаційних агентств. Надає аналітичну, довідкову, моніторингову інформацію широкого спектра.

FINANCE.UA знайомить відвідувачів з останніми новинами зі світу фінансів, аналітичними статтями і низкою фінансових інструментів. Це найбільший інформаційно-аналітичний портал, один з найуспішніших в Україні інтернет-проектів.

Курс - інформаційний портал, контент якого актуальний як для приватних підприємців, так і для величезних холдингів. Інформують, в тому числі, про всі зміни міжбанку, готівкового або міжнародного ринку валют.

Бухгалтер 911 - інформаційний портал, який оперативно розповідає про події в сфері бухгалтерського та податкового обліку. Останні зміни в законодавстві, довідкова та нормативна інформація.

Prostobank.ua - путівник у світі особистих фінансів. Головною «фішкою» сайту є актуальні рейтинги банківських послуг, КАСКО та інвестиційних фондів, які дозволяють відвідувачам порівнювати різні фінансові пропозиції.

Бухгалтер.com.ua - сайт для бухгалтерів бюджетних організацій. Новини та аналітичні матеріали, рішення і зміни в законах, бланки і довідкова інформація.

Газета «Економічні новини» надає читачам оперативну інформацію про економічні, політичні та фінансові тенденції, події в спорті, культурі і суспільстві.

«Гроші» - ключове онлайн-видання для споживачів і приватних інвесторів, що містить ретельно відібрану інформацію про фінанси, нерухомість, сферу послуг та особистий розвиток.

Інформатор. Гроші - пише про те, що знає. А знає все про гроші: хто, як і на що витрачає бюджетні кошти, інвестиції та новини бізнесу, корисні поради, як отримати допомогу від держави та благодійників, а також, як примножити свої кошти. 

* У дослідженні, яке базується на даних SimilarWeb, брали участь онлайн ЗМІ відповідної тематики з каталогу PRNEWS.IO

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
7
Таня
27.04.2020
Вітаю!!! Дякую за ваш труд, допомогу і підтимку!!! Процвітання і розвитку!!!
СтефаНа
27.04.2020
Заслужено! Дякуємо Євгенію, який об'єднав всіх бюджетних бухгалтерів в єдину спільноту завдяки цьому сайту.
Таня*
27.04.2020
Теж вітаю і дякую за Вашу працю! Величезна допомога у роботі бухгалтерів бюджетних установ: інформація і новини завжди вчасно опубліковані, бланки, роз"яснення і відповіді актуальні! Окрема подяка Євгенію!
111
27.04.2020
Разом з Бухгалтер911 - 3 млн переглядів, вітаю ! transparent_pxl.png
bh
27.04.2020
аби ще реклами менше було... з всіх тих сайтів та цьому сайті реклами найбільше, таке враження, що за заробітком взагалі голову втратили...
EVGENIY bh
28.04.2020
Передплатники Бюджетної бухгалтерії або Оплати праці не бачать жодної реклами на сайті, до речі передплатники будь яких видань Фактора :)
bh EVGENIY
28.04.2020
а на інших сайтах всі, хто заходять, не бачать реклами))
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі