Інформація по темі "" | Публікації по тегу
05.09.17
12034 13
Друкувати
Обране

Законопроект про пенсійну реформу передбачає єдину формулу розрахунку пенсій

Законопроект щодо реформування пенсійної системи вводить чесні та прозорі правила визначення розміру пенсій для усіх громадян, без огляду на статус та місце роботи.

Розмір пенсії кожного громадянина України розраховуватиметься за формулою:

Розмір пенсії = Сз × Ікз × Кс

Сз – розмір середньої заробітної плати в Україні за 3 роки перед зверненням за призначенням пенсії.

У разі реалізації заходів з осучаснення пенсій, наявним пенсіонерам, кому пенсія вже призначена –використовуватиметься показник середньої заробітної плати, який використовується для призначення пенсії в 2017 році – показник за 3 роки – 2014, 2015 та 2016 роки;

Ікз – індивідуальний коефіцієнт заробітної плати (співвідношення розміру отримуваної зарплати по відношенню до середньої зарплати, з якої сплачувалися внески – цю інформацію кожен може отримати у будь якому відділенні Пенсійного фонду);

Кс – коефіцієнт страхового стажу, який визначається як множник тривалості років стажу роботи особи на величину оцінки одного року страхового стажу. Сьогодні величина оцінки одного року страхового стажу дорівнює 1,35, а з 1 січня 2018 року становитиме 1, при цьому, в результаті зміни коефіцієнту жодних змін розміру пенсій в сторону зменшення не відбудеться.

http://www.msp.gov.ua/news/13852.html

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
13
Олег
05.09.2017
" Ну, а как же можно без программы? Ну, что я вам, бандюга с большой дороги? Я же атаман идейный. И все мои ребята, как один… Попандопуло: — …Стоять за свободную личность. Гапуся (в сторону, бабам): — Значит, будут грабить." Свадьба в Малиновке
Татьяна Олег
06.09.2017
Браво! Какая точная формула расчета пенсии!
Людмила
06.09.2017
А ви вірите, що старопризначеним пенсіонерам примінять таку формулу? я- ні, бо у пенсіонерів, пенсія яким була призначена давним - давно, по цій формулі вийде дуже велика пенсія, бо коефіцієнт зарплати у багатьох пенсіонерів був більш як 2 ще й стаж більше 35 років, от і порахуйте, чи будуть вони стільки платити!
Ната
06.09.2017
Не переживайте введут ограничение
Татьяна Ната
06.09.2017
Не знаю за старопризначених, но я поняла , что для нас, "шестидесятников", при назначении пенсии будут брать только страховой стаж, а на общий трудовой плюнут и забудут. Зарегистрируйтесь на портале в ПФУ и посмотрите свой стаж. У меня был шок!
Коля
06.09.2017
Є спостереження, що при досить помірних посадових окладах керівні працівники держустанов регулярно, щомісяця отримують премії, що у декілька разів (!) перевищують оклад. Тому є пропозиція для Мінсоцполітики, щоб при розрахунку пенсій таким керівним працівникам їхні регулярні премії не бралися до уваги. Крім того, треба переглянути вже призначені пенсії бувшим керівним працівникам , і перерахувати їх без регулярних премій. Це дасть суттєву економію держбюджету і зменшить соціальну напругу у державі.
Татьяна Коля
07.09.2017
Коля, ты и тут нарисовался?
Міла
07.09.2017
Людмила, з Вами згідна. Все це повна беліберда
Вікторія
07.09.2017
Цікаво, для чого ж все таки у майбутній формулі розрахунку пенсії коефіцієнт страхового стажу -1?
Татьяна Вікторія
07.09.2017
Щоб при наступній пенсійній реформі замінити його на "0"?
Василина Татьяна
08.09.2017
Дівчата, так все щоб не платити взагалі... А чому тільки останніх! три роки, тому що три останніх років була найменьша з/п? От козли!!!!!!!!
Галина
12.09.2017
Люди добрі ,да нас дурять на кожному кроці.У мене 52 роки стажу.я на пенсії і продовжую працювати,у січні цього року пішла у ПФ щоб добавили за стаж (кожні 2 роки роботи після пенсії).То мені (я головний бухгалтер) добавили аж 20 грн,питаю чого так мало у 2015році було 36грн,відповідають:так ви ж 2 роки проробили а внески неплатили у 2015 році-4 місяці у 2014 році-2місяці,у мене очі наверх лоба полізли,як ми організація не платить ЄСВ і ви мовчите?Я доказала ,що заборгованості по ЄВ не має ,що внески сплачено вчасно.Всеодно не перерахували надбавку,бо ми вже ж начислили,а перераховувати немаємо права.Я більше не звертаюсь у ПФ ,бо мене інфарт нападе від їхньої брехні наглої.
Vera
12.09.2017
У мене теж був мандраж, як перерахували пенсію за 2 роки, поки працюю. Треба виходить на майдан та стрелять таких трутнів як Рева, Гройсман, Розенко і т.д
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі