Інформація по темі "" | Публікації по тегу
19.06.14
1443 0
Друкувати
Обране

Радиочастотный сбор в 2014 году: что изменилось

Згідно зі змінами, внесеними до чинного законодавства, при обчисленні податкових зобов’язань з радіочастотного збору, які виникають з квітня 2014 року, платники радіочастотного збору застосовують ставки, визначені ст. 320 розділу ХV Податкового кодексу України. 

Користувачі радіочастотним ресурсом, зокрема, які використовують стільниковий зв’язок (усіх типів), радіозв’язок у багатоканальних розподільчих системах для передавання та ретрансляції телевізійного зображення, радіозв’язок у системі передавання даних із використанням шумоподібних сигналів, у разі наявності сукупності виданих дозвільних документів на користування радіочастотним ресурсом, що належать окремому користувачу, для яких ширина смуги радіочастот не перевищує 30 МГц (15 × 2) у кожному регіоні окремо, застосовують понижувальний коефіцієнт 0,75.

Детальніше про це — у листі Міністерства доходів і зборів України від 27.05.2014 р. № 12217/7/99-99-15-04-0217.

Порядок заповнення податкового розрахунку збору за користування радіочастотним ресурсом України у разі використання вказаних вище типів зв’язку наведено у додатках до вищезгаданого листа. 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі