Інформація по темі "" | Публікації по тегу
04.12.19
6096 5
Друкувати
Обране

Фонд перерахував 782,2 млн грн на виплату лікарняних і допомог по вагітності та пологах

З початку грудня цього року Фонд соціального страхування України профінансував 782,2 млн грн допомог з тимчасової втрати працездатності, по вагітності та пологах і на поховання.

З них на виплату лікарняних – 538,9 млн гривень, допомог по вагітності та пологах – 241 млн гривень і допомог на поховання – 2,3 млн гривень.

Матеріальне забезпечення перераховується Фондом на рахунок роботодавця.

Враховуючи ситуацію, що склалась, з метою зняття соціальної напруги Фонд соціального страхування України звертається до страхувальників (роботодавців) з проханням здійснювати перерахування матеріального забезпечення своїм працівникам у максимально короткі терміни після отримання коштів від Фонду, особливо допомог у зв’язку з вагітністю і пологами.

ФСС

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
5
лл
04.12.2019
деньги где .чтоб перечислять во-время, смешно просто
Руда
04.12.2019
Як і в минулому році кинуть після 20 грудня
Тетяна Руда
04.12.2019
Хоч би всі долги кинули! Це краще, ніж баланс через ж... зводить: вродь би й должні, і вродь би не ми, а нам, ну, короче, багато із нам минулий рік пам"ятають
Анастасия
04.12.2019
Звонила сегодня на горячую линию, спросить по какое число профинансированно, сказали по 8е ноября по всей украине, моя заявка зарегистрирована 04/11, смотрю банк на спец счету 0, говорю что мне деньги не поступили, они мне сказали чтобы я спросила у бухгалтера,деньги перечисляют на счет предприятия, отвечаю что я и есть бухгалтер))), минутная тишина и в ответ деньги поступят к концу недели)))
лл Анастасия
04.12.2019
завтра или послезавтра поступят .сегодня так сказали и бегом бежать выплачивать а то виновными предприятия сделали в невыплате больничных
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі